Star TV'de Asuman Krause'nin sunduğu Big Brother Türkiye devam ediyor. Hem Star tv ekranlarından hem de intenetten izlenen Big Brother'da her hafta bir yarışmacı eleniyor. 8 erkek 8 kadın yarışmacının yer aldığı yarışmada bu güne kadar kimler elendi? Yarışmada kimler kaldı?

Big Brother Türkiye'de 8 erkek 8 kadın yarışmacı yarışmaya başladı. Big Brother Türkiye erkek yarışmacıları; Emrah, Oktay, Onur, Arsel, Demir, Sinan, Hüseyin, Alphan, Yasin... 

Big Brother Türkiye'nin kadın yarışmacıları ise; Funda, İdil, Çağla, Gökçen, Rezan, Tuğra, Seda, Gülşen...

Yarışmaya her ne kadar 16 yarışmacı ile başlansa da her Cumartesi Big Brother Türkiye'den bir kişi eleniyor ve sayı gittikçe azalıyor. Peki bugüne kadar hangi yarışmacılar elendi? Hangi yarışmacılar evin lideri oldu? En çok koruma altına alınan yarışmacılar kimler oldu? Bütün bu soruların cevaplarını da aşağıda vereceğiz.

BİG BROTHER BİRİNCİ HAFTA KİM ELENDİ?

Big Brother Türkiye'de bu hafta kim elendi? 5 Aralık Cumartesi eleme gecesi ! Alphan nasıl elendi?

Big Brother Türkiye birinci haftasında eleme listesinde Alphan, Arsel, Onur ve Sinan vardı. Dokunulmazlık oyununu kazanan Sinan listeden çıkınca Alphan, Arsel ve Onur SMS'e çıktı. İlk hafta yarışmadan elenen yarışmacı Alphan oldu.

BİG BROTHER İKİNCİ HAFTA KİM ELENDİ?

Big Brother Gülşen

Big Brother Türkiye 2. haftasında eleme listesi Gökçen, Onur, Gülşen ve Oktay’dan oluştu. 2. hafta Big Brother Türkiye evinden elenen isim Gülşen oldu. Eleme heyacanı Gülşen ve Gökçen arasında yaşandı. Seyircilerin kullandığı oylar sonucunda evden elenen isim Gülşen oldu. 

BİG BROTHER ÜÇÜNCÜ HAFTA KİM ELENDİ?

Big Brother Türkiye kim elendi 19 Aralık Cumartesi bomba eleme gecesi! 3. hafta kim elendi?
Big Brother Türkiye'de bu akşam 3. haftanın eleme heyecanı vardı. Gökçen, İdil, Yasin ve Oktay'ın eleme adayları olduğu Big Brother Türkiye eleme gecesinde ise elenen yarışmacı Yasin oldu. Big Brother'un güçlü isimlerinden Yasin'in elenmesi şok etkisi yarattı.

BİG BROTHER DÖRDÜNCÜ HAFTA KİM ELENDİ?
Big Brother Rezan Tuğra

Big Brother Türkiye'de kimin eleneceği çok merak ediliyordu çünk haftalar geçtikçe güçlü yarışmacılar kalıyordu. Hafta içinde sinirlerine hakim olamayan ve olay çıkaran Tuğra elenme ihtimal yüksek olan adaylardan biriydi. Big Brother'da Gökçen mi?, Rezan mı?, Tuğra mı? yoksa İdil mi elendi? sorusunun cevabınınarandığı gecede dokunulmazlığı kazanan İdil yarışmadan elenmekten kurtuldu. Sonrasında yapılan SMS oylamasında ise en az oyu alan Tuğra yarışmadan elendi.

BİG BROTHER BEŞİNCİ HAFTA KİM ELENDİ?



Eleme listesinde ismi olan Gökçen, Çağla, Onur ve Demir dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlık oyununu Çağla kazandı. Çağla böylece eleme listesinden adını sildirmiş oldu. Onur oyların yüzde 55'ini aldı ve yarışmada kaldı. Gökçen ve Demir arasında yapılan oylamada en az oyu alan ve Big Brother Evine veda eden isim Demir oldu. Big Brother'da bu hafta Demir elendi.

Big Brother Türkiye Hüseyin Kantarcı

BİG BROTHER TÜRKİYE'DEN OKTAY AYRILDI

Big Brother'da Oktay sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan ayrıldı.