Kanal 7'de heyecanı hiç dinmeyen Hint aşk dizisi Bir Garip Aşk 10 Aralık Cumartesi fragmanı yayınlandı. Bir Garip Aşk 20.Bölüm Fragmanı Manaroma'nın Khushi’yi hırsızlıkla suçladığı sahneyle şok edecek. Bir Garip Aşk yeni bölüm Lavanya, Arnav, Manorama, Khushi arasında geçen bomba gibi olaylara sahne olacak. Bir Garip Aşk son bölüm haberimizde.

MANAROMA, KHUSHİ’Yİ HIRSIZLIKLA SUÇLUYOR

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam Devyani, Manaroma ve Lavanya’nın kendisini kandırmaya çalıştığını anlar. Lavanya artık Arnav ile birlikte yaşamak değil evlenmek istiyordur. Manaroma ise Khushi’yi evde kaybolan değerli bir kolyeyi çalmakla suçlamaktadır. 

Bir Garip Aşk 20.Bölüm Fragmanı 10 Aralık Cumartesi

Devyani, Lavanya ve Manaroma’nın kendisine getirdikleri keçinin Laksmi olmadığını çok geçmeden anlar. Bu sırada Khushi, Laksmi ile birlikte eve gelince Devyani’nin sinirleri yatışır. Shyam’ın isteği sonucu onun kendisine hediye ettiği pahalı bir kolyeyi takmak zorunda kalan Anjali, kutusunu açtığında kolyenin içinde olmadığını görür. Manaroma kolyenin Khushi tarafından çalındığını iddia etmektedir. Diğer yandan evlilik fikrine soğuk bakan Lavanya, Khushi’nin anlattıklarının ardından bu konu hakkındaki fikirlerini değiştirir. Kolyeyi kimin çaldığı bulunabilecek mi? Arnav, Lavanya’nın evlilik hakkında sorduğu soruya nasıl bir yanıt verecek?

Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz dizisi Bir Garip Aşk her gün saat 21.10’da Kanal 7 ekranlarında.

Bir Garip Aşk Yönetmeni Oyuncuları Karakterleri 
Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan
Oyuncular: Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra
Yapımcı: 4 Lions Films
Orijinal Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?
Ülke: Hindistan
Yapım Yılı: 2011