Kanal 7 ekranlarının izlenme rekortmeni Hint dizisi Bir Garip Aşk 11 Aralık Pazar fragmanı yayınlandı. Bir Garip Aşk 21. Bölüm Fragmanı şok üstüne şok yaşatacak. Bir Garip Aşk 21. Bölüm Özeti haberimizde. Bir Garip Aşk yeni bölümde Arnav, Khushi’den Lavanya’nın fikirlerini etkilememesini ister. Bir Garip Aşk son bölümde Raizada malikânesinde her şey yolunda giderken bu defa sorun Gupta ailesinde yaşanacaktır.

Kanal 7 ekranlarının rekortmen Hint dizisi Bir Garip Aşk 11 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak 21. bölümünde neler olacak? 

Bir Garip Aşk 21. Bölüm Özeti İzle

ARNAV VE KHUSHİ, LAVANYA YÜZÜNDEN TARTIŞIYOR
Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, Arnav, Khushi’den Lavanya’nın fikirlerini etkilememesini ister. Raizada malikânesinde her şey yolunda giderken bu defa sorun Gupta ailesinde yaşanacaktır.

Bir Garip Aşk 21. Bölüm Fragmanı 11 Aralık Pazar

Arnav, sevgilisi Lavanya’nın aklına evliliği düşürmekle suçladığı Khushi’ye çok kızar. Shashi, Shyam’ın davranışlarından kuşku duymakta ve onun Lucknow’dan sonra bu yeni şehirde de kendilerini bulmuş olmasının bir tesadüf olmadığını düşünmektedir. Arnav’ın küçük bir kızı mutlu etmeye çalıştığını gören Khushi çok şaşırır. Diğer yandan babasının fenalaştığını öğrenen Khushi hemen halasının yanına koşar. Arnav ve Khushi niçin tartışacak? Shyam’ın planı işe yarayacak mı?

Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz dizisi Bir Garip Aşk her gün saat 21.10’da Kanal 7 ekranlarında.

Bir Garip Aşk Oyuncuları Kadrosu Karakterleri Yönetmeni 
Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan
Oyuncular: Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra
Yapımcı: 4 Lions Films
Orijinal Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?
Ülke: Hindistan
Yapım Yılı: 2011