Kanal7'nin reyting rekorları kıran aşk dizisi Bir Garip Aşk 19 Aralık Pazartesi fragmanı yayınlandı. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Bir Garip Aşk 27.Bölüm Fragmanı nefesleri kesecek. Bir Garip Aşk son bölümde evde yaşanan tesadüfler Khushi ve Arnav’ı birbirine yakınlaştırmaya başlamıştır. Bir Garip Aşk yeni bölümde uzun zamandan beri fırsat kollayan Shyam ise Khushi’ye evlilik teklif eder. 

SHYAM, KHUSHİ’YE EVLİLİK TEKLİF EDİYOR

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, evde yaşanan tesadüfler Khushi ve Arnav’ı birbirine yakınlaştırmaya başlamıştır. Uzun zamandan beri fırsat kollayan Shyam ise Khushi’ye evlilik teklif eder. 

Bir Garip Aşk 27.Bölüm Fragmanı 19 Aralık Pazartesi

Khushi, Anjali’nin isteği üzerine havuzun çevresini ışıklarla süslerken Arnav’ın da oraya gelmesi ile ikili arasında uzun süre romantik dakikalar yaşanır. Eve dönerken Arnav ile arasında geçenleri hatırlayan Khushi, ona karşı ne hissettiğini düşünmeye başlar. Shashi’nin hastalığını fırsat bilen Shyam ise Khushi’ye hiç beklemediği bir anda evlilik teklif eder. Son günlerde Arnav’daki değişimleri fark eden Anjali ise neler olduğunu merak etmektedir. Devyani uzun zamandan beri Raizada malikânesinde kalan Lavanya’dan şikâyetçidir. Khushi ve Arnav arasında neler yaşanacak? Shashi iyileşebilecek mi?

Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz dizisi Bir Garip Aşk her gün saat 21.10’da Kanal 7 ekranlarında.

Bir Garip Aşk Künye 
Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan
Oyuncular: Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra
Yapımcı: 4 Lions Films
Orijinal Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?
Ülke: Hindistan
Yapım Yılı: 2011