Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7 ekranlarında aşk, ihtiras ve intikam dolu dizi Bir Garip Aşk 19 Ocak Perşembe fragmanı  şok detaylarla ekrana geldi. Bir Garip Aşk son bölüm hemen ardından yayınlanan Bir Garip Aşk 58.Bölüm Fragmanı izleyicileri ekran başına kilitleyecek. 

ARNAV VE KHUSHİ SAHNEYE ÇIKIYOR

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, Devyani’nin dans kostümü evde kaldığı için Khushi sahnede yalnız kalır. Arnav ise yarışmayı izlemeye bile katılmak istemediği halde kendisini bir anda sahnede bulur. 

Bir Garip Aşk 58.Bölüm Fragmanı 19 Ocak Perşembe izle

Sesinin yeniden yerine gelmesindeki en büyük payın Khushi’ye ait olduğunun bilinmesini istemeyen Arnav sonunda gerçekleri itiraf eder. Devyani ve Khushi dans yarışmasına katılmak için etkinliğin yapılacağı salona giderler ancak Devyani’nin kostümünün evde kaldığını farkederler. Sıra kendisine geldiğinde ne yapacağını bilmeden sahneye çıkan Khushi’yi büyük bir sürpriz bekliyordur. Devyani ise Arnav’dan Khushi’ye sahnede eşlik etmesini ister. Payal’in sahne heyecanını üzerinden atamaması yüzünden Manaroma çok öfkelidir. Arnav, Devyani’nin teklifini kabul edecek mi? Yarışmayı kim kazanacak?

Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz dizisi Bir Garip Aşk her gün saat 21.10’da Kanal 7 ekranlarında.