Bir Garip Aşk son bölüm ardından yen i bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Garip Aşk 61. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? Bir Garip Aşk 22 Ocak Pazar fragmanında şok gelişmeler yaşanıyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk'ın merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Bir Garip Aşk dizisinin 22 Ocak Pazar günü yayınlanacak olan 61. Bölüm fragmanı!

ARNAV SONUNDA ÖFKESİNİN GERÇEK SEBEBİNİ AÇIKLIYOR

Ekranların sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, Payal bir kez daha Manaroma karşısında zor duruma düşmüştür. Arnav ise Khushi’ye öfkesinin asıl sebebini açıklar. Shyam, Arnav’ın servetini ele geçirmek için Khushi’yi kullanmaya karar vermiştir. 

Arnav’ın çamaşırları kurutmak için gerdiği ipi yanlış anlayan Khushi, onun hala kendini öldürmeye çalıştığını düşünmektedir. Boobly’nin kötü planı yüzünden Payal, Manaroma karşısında bir kez daha zor duruma düşer. Khushi ise bir intihar mektubu yazarak yüksek bir yerden kendini atmaya hazırlanırken Arnav onu fark eder ve vazgeçirir. İkili için artık Raziada malikânesine geri dönüş vakti gelmiştir. İkili yolda giderken Arnav, Khushi’ye Shyam’dan dolayı kendisine duyduğu öfkeyi açığa vurunca Khushi büyük bir şaşkınlık yaşar. Ancak Arnav Khushi ne derse desin ikna olmayacaktır. Bunu öğrenen Shyam, Arnav’a gerçekleri anlatması karşılığında Khushi’den bir istekte bulunacaktır. 

Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz dizisi Bir Garip Aşk her gün saat 21.10’da Kanal 7 ekranlarında.

Bir Garip Aşk Künye
Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan
Oyuncular: Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra
Yapımcı: 4 Lions Films
Orijinal Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?
Ülke: Hindistan
Yapım Yılı: 2011