Yeniden Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başlayan unutulmaz Hint dizisi Bir Garip Aşk 27 Kasım Pazar fragmanı yayınlandı. Bir Garip Aşk 7.Bölüm Fragmanı şok edecek detaylarla Kanal 7 ekranlarında. Bir Garip Aşk yeni bölüm bomba gibi gelişmelerle izleyicileri ekrana kilitleyecek. Bir Garip Aşk ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

ARNAV, KHUSHİ’NİN HAYATINI TEHLİKEYE ATIYOR

Unutulmaz Hint dizisi Bir Garip Aşk yeniden Kanal 7 ekranlarında. Bollywood’un iki büyük yıldızı Barun Sobti ve Sanaya İrani’yi bir araya getiren dizide bugün, Arnav’ın zorlu sınavlarından birini daha geçen Khushi, Raizada ailesinin yanına gider. Lavanya ve Manaroma, Khushi’yi tekrar gördükleri için çok mutlu olmuşlardır. Kahvaltı sofrasında anlattıkları yüzünden Arnav’ın tüm hışmını üstüne çeken Khushi’yi şimdi çok daha zor bir sınav beklemektedir. 

Bir Garip Aşk 7. Bölüm 27 Kasım Pazar Fragmanı

Payal’in doğum günü kutlamasına son anda yetişen Khushi, ablasına Akash’ın gönderdiği şalı hediye eder. Kutlamanın ardından Khushi’yi arayan Arnav, ona yüzlerce sayfa evrak göndererek sabaha kadar daktiloya geçirmesini ister. Shyam’ın yardımları sayesinde işini yetiştiren Khushi evrakları teslim etmek için Raizada malikânesine gittiğinde Anjali ile karşılaşır. Devyani’nin ısrarı üzerine onlarla birlikte kahvaltıya kalan Khushi, onlara Lavanya ile Arnav arasındaki ilişkiden bahseder. Olanlardan haberdar olan Arnav, sırlarını açığa çıkartmakla suçladığı Khushi’den intikam almak ister. Bir anda kendisini büyük bir tehlikenin ortasında bulan Khushi ne yapacak? Payal niçin Raziada malikânesini arayacak?