Kanal 7'nin aşk dizisi Bir Garip Aşk 28 Kasım Pazartesi fragmanı yayınlandı. Bir Garip Aşk 8. bölüm fragmanı yine heyecan dolu. Bir Garip Aşk yeni bölümde Khushi, Arnav’ın kendisine verdiği görevi yerine getirirken başı belaya girecek. Bir Garip Aşk son bölümde Khushi, Arnav ile ilgili önemli bir karar alacak. Bir Garip Aşk haberleri bu sayfada yayınlanacak.

ARNAV, KHUSHİ’Yİ KURTARIYOR

Ekranların sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, Khushi, Arnav’ın kendisine verdiği görevi yerine getirirken hesapta olmayan şeylerle karşılaşır. Durumu saatler sonra fark eden Arnav son anda onu kurtarmayı başarsa da Gupta ailesinin öfkesi dinmemiştir. Khushi, Arnav ile ilgili önemli bir karar alır.

Payal’den gelen telefonun ardından ailesinin Khushi’den haber alamadığını öğrenen Arnav telaşla evden çıkar. Khushi’nin yanına gittiğinde onun baygın bir şekilde yattığını gören Arnav, onu hemen evine götürür. Anjali, Khushi’nin durumunu sormak için Payal’i aradığında onun öfkesiyle karşılaşır. Diğer yandan Lavanya ile Arnav arasındaki ilişkiyi bitirmek isteyen Devyani’nin bir planı vardır. Khushi kendine geldiğinde Arnav hakkında nasıl bir karar alacak? Devyani yaptığı plan için kimden yardım isteyecek?
Arnav, onu yeniden işe alacak mı? 

Bir Garip Aşk 8.Bölüm Fragmanı 28 Kasım Pazartesi

Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz dizisi Bir Garip Aşk her gün saat 21.25’da Kanal 7 ekranlarında.

Künye; 
Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan
Oyuncular: Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra
Yapımcı: 4 Lions Films
Orijinal Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?
Ülke: Hindistan
Yapım Yılı: 2011