Türk Televizyonlarının en çok izlenen dizisi Bir Garip Aşk 30 Kasım Çarşamba fragmanı yayınlandı. Bir Garip Aşk 10.Bölüm Fragmanında neler olacak? Bir Garip Aşk’ta bu akşam, Arnav ve Khushi ayinde bir kez daha karşılaşırlar. Arnav ve Khushi arasında neler yaşanacak? Khushi niçin baygınlık geçirecek? Bir Garip Aşk dizisinde Anjali’nin sürpriz misafiri kim olacak? Bir Garip Aşk fragmanı haberimizde.

ARNAV VE KHUSHİ’DE TUHAF DEĞİŞİMLER BAŞLIYOR

Ekranların sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, Arnav ve Khushi ayinde bir kez daha karşılaşırlar. İkili birbirlerine karşı duydukları duyguların değişmeye başladığını fark etmeye başlamıştır.

Bir Garip Aşk 30 Kasım Çarşamba 10. Bölüm Fragmanı izle

Manaroma, Akash’a zengin bir kadınla evlenmesi için baskı yapmaktadır. Hala, Shyam’dan kendisi eve dönene kadar Khushi ve Payal’e göz kulak olmasını ister ancak Anjali’den gelen telefonların ardı arkası kesilmemektedir. Anjali’yi mutlu etmek isteyen Arnav, onunla birlikte ayine gittiğinde sürpriz bir şekilde Khushi ile karşılaşır. Artık Khushi ve Arnav ne zaman tek başlarına kalsalar birbirlerini düşünmektedirler. Arnav ve Khushi arasında neler yaşanacak? Khushi niçin baygınlık geçirecek? Anjali’nin sürpriz misafiri kim olacak?

Arnav, onu yeniden işe alacak mı?

Kanal 7 30 Kasım Çarşamba Yayın Akışı

06:30 Kanal 7'de Sabah (Canlı Yayın)
08:00Dizi 'Hz. Ömer' (Tekrar)
09:45Dr. Feridun Kunak Show (Canlı Yayın)
11:00Dizi 'Deli Divane' (Bidaai) (Tekrar)
12:40Dizi 'Bir Garip Aşk' (Tekrar)
14:40Türk Filmi 'Sosyete Şaban'
16:00Dizi 'Deli Divane' (Bidaai) (Yeni Dizi)
17:00Kanal 7 Haber Saati (Canlı Yayın)
18:50Dizi 'Elif' (Tekrar)
19:50Dizi 'Elif' (Canlı Yayın)
21:25Dizi 'Bir Garip Aşk' (Yeni Bölüm)
23:30Türk Filmi 'Yedi Bela Hüsnü'
01:00İzle 7 (Yeni Program)