Kanal7 ekranlarında Bir Garip Aşk dizisi fırtınası esmeye devam ediyor. Hint dizilerinin en duygusallarından aşk dizisi Bir Garip Aşk 66.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Bir Garip Aşk 27 Ocak Cuma fragmanı yine izleyenleri ekrana kilitleyecek. Bir Garip Aşk son bölüm fragmanında Khushi haber alınamayan Arnav için çok endişeleniyor.  Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı haberimizde.

KHUSHİ, ARNAV İÇİN ENDİŞELENİYOR

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, Arnav’dan haber alamayan Khushi endişelerini evdekiler ile paylaşır. Boobly ise Akash’a gerçekleri itiraf eder. Arnav’dan gelen telefon ise diğerlerinin endişelerini ortadan Kaldırsa da Khushi hala ikna olmamıştır. 

Bir Garip Aşk 66.Bölüm Fragmanı 27 Ocak Cuma izle

Khushi’nin Arnav hakkındaki endişeleri devam etmektedir. Manaroma tarafından köşeye sıkıştırılan Boobly ise gerçekleri itiraf etmek zorunda kalır. Londra’da Arnav’ı bekleyen konferans organizatörleri de ondan haber alamadıkları için çok endişelidir. Khushi’nin mutsuzluğuna daha fazla tepkisiz kalamayan Lavanya ve Devyani onun da Londra’ya gitmesi için bir uçak bileti alır. Shyam ise bu durumdan rahatsız olur ve Khushi’nin gidişine karşı çıkar. Nihayet Arnav’dan beklenen telefon gelmiştir. Ancak Khushi’nin bildiği, diğerlerinin bilmediği bir gerçek vardır. 

Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz dizisi Bir Garip Aşk her gün saat 21.10’da Kanal 7 ekranlarında.

Bir Garip Aşk Künye
Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan
Oyuncular: Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra
Yapımcı: 4 Lions Films
Orijinal Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?
Ülke: Hindistan
Yapım Yılı: 2011