Bir Garip Aşk 30 Ocak Pazartesi fragmanı yayınlandı. Kanal7'nin tutkuyla izlenen sevilen dizisi Bir Garip Aşk 69. Bölüm Fragmanı son bölümün hemen ardından ekrana geldi. Bir Garip Aşk 69. yeni bölümde Khushi ve Arnav arasında neler olacak? Kanal 7 ekranlarının rekortmen Hint dizisi Bir Garip Aşk'ın merakla beklenen 69. Bölüm fragmanı yayınlandı. 
Bir Garip Aşk dizisinin 30 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak olan 69. bölümünde Khushi ve Arnav arasında neler olacak?

KHUSHİ VE MANAROMA, ARNAV’IN PEŞİNDE

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, Khushi eve geri dönüp Arnav’ın başına gelenleri anlatmak üzereyken bir tehdit telefonu alır. Pes etmeyen Khushi, Manaroma’nın da yardımı ile doğru iz üzerinde ilerlerken yine kötü bir sürpriz ile karşılaşacaktır. 

Arnav’ın kendi hayatını tehlikeye atarak Khushi’yi kurtarması onu çok etkiler. Eve döndüğünde Arnav’ın başına gelenleri anlatmaya karar verdiği bir sırada telefonu çalan Khushi büyük bir tehditle karşı karşıyadır. Manaroma ise Khushi’yi odasında çağırır ve olup bitenleri ondan dinler. Diğer yandan Akash, Payal ile birlikte bir iş kokteyline katılır ancak Payal çevredeki insanların kendisine bakışlarından dolayı rahat edemez. Nanda Kishore ise bir gece sürpriz bir şekilde Raizada malikânesine gelir. Ertesi gün Khushi ve Manaroma Arnav’ı kendisini kaçıran adamlar tarafından işkence edilmiş bir şekilde görürler. Arnav kurtulabilecek mi?

Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz dizisi Bir Garip Aşk her gün saat 21.10’da Kanal 7 ekranlarında.

Bir Garip Aşk Künye
Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan
Oyuncular: Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra
Yapımcı: 4 Lions Films
Orijinal Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?
Ülke: Hindistan
Yapım Yılı: 2011