Deli Divane'den sonra Kanal7'nin en çok izlenen dizisi Bir Garip Aşk son bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Garip Aşk 7 Ocak Cumartesi fragmanı izleyenleri adeta şoke etti. Bir Garip Aşk 46.Bölüm Fragmanında Khushi'ye ulaşan Arnav'dan şok eden tepki gelir. İşte Bir Garip Aşk yeni bölümle ilgili tüm gelişmeler haberimizde.

PAYAL'İN GEÇMİŞİ ORTAYA ÇIKIYOR

Ekranların ilgiyle izlenen Hint dizisi Bir Garip Aşk'ta bu akşam, Nişan için Raizada malilkanesini dekore etmek için eve gelen organizasyon firması çalışanının söyleyecekleri Payal'i Manaroma karşısında zor durumda bırakır. Arnav ise uzun süreden beri haber alamadığı Khushi'ye ulaşınca duygularına hakim olamaz.

Bir Garip Aşk 46. Bölüm Fragmanı

Evde Akash ve Payal'in düğün hazırlıkları devam ederken eve dekorasyon için gelen organizatörlerden biri ağzından Payal hakkında önemli bazı detaylar kaçırır. Khushi'den haber alamayan Arnav ise çok endişelidir ve etrafta onu aramaya başlar. Payal hakkındaki gerçekleri öğrenen Manaroma'nın öfkesi ikiye katlanmıştır. Bu durum Devyani'nin tepkisini çeker. Uzun aramalardan sonra Khushi'yi bulan Arnav, ondan hesap sorarken ağzından kaçıracakları sözler yüzünden kendini ele verir. Manaroma'nın sinirleri yatışacak mı? Khushi, Arnav'ın kendisine karşı birşeyler hissettiğini anlayacak mı?

Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz dizisi Bir Garip Aşk her gün saat 21.10’da Kanal 7 ekranlarında.

Künye; 
Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan
Oyuncular: Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra
Yapımcı: 4 Lions Films
Orijinal Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?
Ülke: Hindistan
Yapım Yılı: 2011