Bir Garip Aşk 79. bölüm fragmanı son bölümün hemen ardından yayınlandı. Heyecanla beklenen Bir Garip Aşk 9 Şubat Perşembe fragmanı ekranlarda büyük ilgi gördü. Bir Garip Aşk 78. son bölüm özeti ve Bir Garip Aşk 79. yen i bölüm fragmanı haberimizde.

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, Khushi ve Arnav arasındaki gerilim Madhumati’nin kira borçları yüzünden yeniden tırmanışa geçer. Arnav’ın borçtan vazgeçmek için ortaya sürdüğü şart Khushi’nin tepkisini çeker.

Madhumati’nin birikmiş kira borcunu ödeyebilmek için elinden geleni yapan Khushi tanıdıklarından borç para ister ancak kimse ona yardımcı olmaya yanaşmaz. Bunun üzerine Khushi de son çare olarak Arnav’ın yanına gider ve ondan kendisini işe almasını ister. Ancak Arnav’ın ortaya sunacağı şartlar hiç de kolay olmayacaktır. Çok geçmeden halasının evinin Arnav tarafından alındığını öğrenen Khushi, onunla bir anlaşma yapmaya karar verir. Arnav’ın kira borcundan vazgeçmek için tek bir şartı vardır. Khushi bu şartı kabul edecek mi?

Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz dizisi Bir Garip Aşk her gün saat 21.10’da Kanal 7 ekranlarında.

Künye; 
Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan
Oyuncular: Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra
Yapımcı: 4 Lions Films
Orijinal Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?
Ülke: Hindistan
Yapım Yılı: 2011