Bir Zamanlar Çukurova'da nihayet nefesler tutuldu gelecek hafta neler yaşanacağı bekleniyor. Yılmaz'ın Züleyha ile birlikte Müjgan'ın çocuğunu da alarak kaçması 76. bölüme damga vururken 77. bölümde neler yaşanacağı ise merak edilmeye başlandı.

Bir Zamanlar Çukurova 77. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadığı için meraklar daha da artıyor. Herkes Yılmaz'la Züleyha'nın kaçıp kaçamayacağını merak ediyor. Ancak sızan bilgilere göre Yılmaz kaçarken kaza yapacak ve hastaneye kaldırılacak. Kazada Züleyha ve Kerem Ali'de yaralanarak hastanede tedavi altına alınacaklar.

Bir Zamanlar ukurova dizisinde Yılmaz'ı canlandıran Uğur Güneş diziden ayrılma karraı verdi. Bu nednele Yılmaz'ın ölmesi ve diziden ayrılması gerekiyor. Ancak bundan sonraki bölümlerde heyecanı artırmak için neler yapılacağı da merak edilmiyor değil. 

Demir annesi Hünkar Yaman'ın katilini bulabilecek mi? Demir annesinin katilini bulmak için para dapıtmaya devam ediyor. Bu arada Fikret'in Sevda Hanımın oğlu olduğu gerçeğiyle de yüzleşeceğimiz iddialar arasında. Sevda Hanım'ın yamanların konağında egemenliği ele geçirmesinin ardından neler yaşanacağı ise bilinmiyor.