Kanal D'nin tutkuyla izlenen romantik aşk dizisi Bodrum Masalı 11 Aralık Pazar fragmanı yayınlandı. Bodrum Masalı 16. bölüm fragmanı dizinin izleyicilerini heyecanlandırdı. Bodrum Masalı son bölümde Faryalı'nın Gözde ve Evren'in öpüşme sahnesine tanık olması bu haftaya nasıl yansıyacak?  Bodrum Masalı 16. bölüm fragmanında neler yaşanacak? Yıldız tüm gerçekleri öğrenecek mi? Ayrıntılar haberimizde.

Bodrum Masalı dizisinin yeni bölüm fragmanı kısa sürede ekranlarda dönmeye başladı. Hem genç ve deneyim isimlerin yer aldığı güçlü oyuncu kadrosuyla hem de senaryo örgüsüyle tüm dikkatleri üzerine çeken dizinin finalinde Faryalı’nın Gözde ve Evren birlikteliğine tanık olması ise son bölümün asıl bombası oldu. Dizinin takipçileri Faryalı’nın tepkisini sorgularken Bodrum Masalı 15. bölüm fragmanı da ekranlarda dönmeye başladı. Peki, fragmanda öne çıkan sahneler neler? İşte, Bodrum Masalı’nın yeni bölümünden ilk tüyolar ve son bölümde yaşananlar!Yeni bölüm fragmanında Gözde ve Evren’in öpüşme sahnesine tanık olan Faryalı, her ne kadar çekip gitmek istese de dayanamaz ve ateş püskürür. Yıldız’ı tamamen kaybedeceğini düşünen Evren, gerçekleri Aslı’nın da bildiğini öğrenince iyice köşeye sıkışır. Sadece Yıldız’ın değil, oğlunun da nefretini kazanacaktır. Ama yine de Aslı’nın karşısına çıkar ve onu ikna etmeye çalışır. 

Bodrum Masalı 16. bölüm fragmanı izle

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yıldız’ın kutuyu yakmasıyla umutları yok olan Faryalı, hayatını tümden değiştirecek bir karar alarak yaşadığı yeri terk etme kararı aldı  Üniversite için İzmir’e giden Aslı, Ateş’ten uzak kalmamak için yeni yollar denerken, gizli hayranı Kuzey Işıkları’nın kimliğini öğrenmeye çalıştı ancak başını belaya soktu. Onu kurtaran ise yine Ateş oldu. Bu gelişmenin ardından ise ikili arasında uzun süredir devam eden kıvılcım alev aldı. Kelebek ve Su yeni ilişkilerini Ateş’ten gizli yaşamaya başladı. Bodrum Masalı son bölüm finaline doğru Gözde’nin evine giden Faryalı, tüm dengeleri alt üst edecek bir sahneye tanık oldu.