Bodrum Masalı 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin muhteşem aşk dizisi Bodrum Masalı 18 Aralık Pazar fragmanında Evren ve Gözde arasında yaşanan tüm gerçekler ortaya çıkacak. Bodrum Masalı son bölümde Evren hakkındaki gerçekleri öğrenen Yıldız ve Ateş ise adeta paramparça olacaklar. Bodrum Masalı yeni bölüm haberimizde.

Bodrum Masalı 16. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan Bodrum Masalı dizisinde Evren ve Gözde arasında yaşananları tüm çıplaklığıyla gören Faryalı, Evren ve Gözde'den hesap sorar. Yaşananları kimseye anlatmaması konusunda Evren, Faryalı yı uyarır. 

Kapıdan çıktığı sırada kapıda Yıldız'ı gören Faryalı nasıl bir yol izleyecektir. Ateş, gerçekleri Aslı'dan duyunca yıkılacaktır. Başrollerinde Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Hilmicem İntepe, Dilan Çiçek Deniz, Serhan Onat'ın yer aldığı Bodrum Masalı 16. yeni bölüm fragmanları ile 18 Aralık Pazar saat 20:00'da ekrana geliyor.

BODRUM MASALI 16. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Faryalı, Evren ve Gözde’yi yakalamıştır. Aslı ise Ateş’e babasının annesini aldattığını söylemek üzere yoldadır. Gözde’nin planı işlemiştir. Evren, sırrını korumak için hem Faryalı hem de Aslı’ya karşı mücadele etmek zorundadır.

Gönenç her şeyden habersiz Uzay’a, Gözde ile kuracakları mutlu gelecekten bahsetmektedir. Evren’in sırrı açığa çıkarsa bundan herkes etkilenecektir. Herkesin hayatı değişmek üzeredir.

BODRUM MASALI GENEL HİKAYE

Evren Ergüven pek çok otel sahibi varlıklı ve hırslı bir adamdır. Karısı Yıldız çocukları Ateş ve Su ile birlikte İstanbul'da görkemli bir hayat sürmektedir,  Otellerinin büyük kısmının olduğu Bodrum'da ise ikinci bir kadınla kurduğu gizli bir yaşamı vardır. Evren'in bu düzeni ard arda verdiği yanlış kararlar neticesinde gelen hızlı iflasıyla tamamen bozulur.

Ailenin elinde avucunda Bodrum'da Yıldız'ın babasından miras eski bir ev ve küçük bir otelin yarı hissesinden başka bir şey kalmamıştır. Ergüven Ailesi lüks yaşamlarını terk etmek, o köhne eve taşınmak ve küçük otelle hayata yeniden başlamak zorundadır artık.