Bodrum Masalı 18. bölüm yayınlandı. Kanal D'nin sevilen aşk dizisi Bodrum Masalı son bölümde nefes kesen sahneler yer aldı. Bodrum Masalı  son bölümde neler yaşandı? Bodrum Masalı 18. son Bölüm'de yaşanan önemli anları 4 dakikaya sığdırdık... Bodrum Masalı 18. yeni son bölüm özeti izle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Ateş’in para bulabilmek için girdiği araba transferi işi bekledikleri gibi gitmez. Arabanın bagajında genç bir adam bulurlar. Kelebek, Aslı ve Ateş, peşlerindeki polisten kaçmaya çalışırken, arabanın bagajında buldukları gencin kim olduğunu merak etmektedirler. Yıldız ise Evren’den boşanmaya kararlıdır. Verdiği kararı uygulamak için harekete geçer ama Evren boşanmamak için direnecektir.

4 Dakikada Bodrum Masalı son bölüm izle

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Aldatıldığını anlayan Yıldız, havaalanında uçağa binmek üzere olan Evren ve Gözde ile yüzleşir. Bu zor günlerde yanında yine Faryalı vardır. Su’nun da affetmediği Evren artık evdeki herkes tarafından dışlanmıştır. Aslı, evine giren Alara ve Uzay’a hesap sorar.

Öte yandan, Uzay’ın Faryalı Otel’deki ortaklığı gençlerin sinirini bozmaktadır. Ateş, ailenin reisliğine soyunur ama para bulmak için üzerine atlayacağı iş, başını hiç beklemediği bir derde sokacaktır.