Kanal D'nin Pazar gecelerine damga vuran aşk dizisi Bodrum Masalı 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Bodrum Masalı 25 Aralık Pazar fragmanı Yıldız'ın attığı tokata sahne olacak. Bodrum Masalı'nın son bölüm fragmanında gerçekleri öğrenen Yıldız, Gözde ile sert bir yüzleşme yaşıyor. Bodrum Masalı yeni bölümde Evren ile Gözde'nin ilişkisi ortaya çıkıyor; Su yaşananları kabullenemiyor!

Bodrum Masalı'nın dün ekrana gelen son bölümünde Evren ve Gözde’yi yakalayan Faryalı, gördükleri karşısında neye uğradığını şaşırırken, Aslı ise Ateş’e babasının annesini aldattığını söyledi. Final sahnesiyle hafızalara kazınan dizinin yeni fragmanı da kısa sürede yayınlandı. Kısa sürede Kanal D'nin iddialı yapımları arasında yer almayı başaran Bodrum Masalı'nın 17. bölüm fragmanında gerçekleri öğrenen Yıldız, Gözde ile sert bir yüzleşme yaşıyor. Evren ile Gözde'nin ilişkisi ortaya çıkıyor; Su yaşananları kabullenemiyor! Su ile babası Evren yüzleşiyor; Yıldız'ın yardımına Faryalı koşuyor! İşte, Bodrum Masalı yeni fragmanı ve son bölümde yaşananları ortaya koyan 16. bölüm fragmanı!

BODRUM MASALI 25 ARALIK PAZAR FRAGMANI İZLE

Faryalı, Evren ve Gözde’yi yakalamıştır. Aslı ise Ateş’e babasının annesini aldattığını söylemek üzere yoldadır. Gözde’nin planı işlemiştir. Evren, sırrını korumak için hem Faryalı hem de Aslı’ya karşı mücadele etmek zorundadır.