Kanal D'nin sevilen dizisi Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bodrum Masalı 6 Kasım Pazar fragmanı bomba gibi geliyor. Bodrum Masalı 11. bölüm fragmanı Aslı'nın hastaneye kaldırılışına sahne olacak. İşte Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanı ve 11. bölümün özeti!

Bodrum Masalı 11. bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Kanal D'nin heyecanla takip edilen dizisinin ekrana gelen son bölümünde denize açılan Aslı ve Ateş romantik saatler geçirmiş ancak huzurlu zamanları kısa sürmüştü. Bodrum Masalı’nın bu haftaki yeni bölümünde ise Aslı’nın hayatı tehlikeye girecek, yaşananlardan kendisini sorumlu tutan Ateş perişan bir halde onu hastaneye yetiştirecek. Merak dozunu arttıran Bodrum Masalı 11. bölüm fragmanı ve yeni gelişmeler haberimizin detayında!

Bodrum Masalı 11. bölümünde Aslı ile birlikte adada mahsur kalan Ateş’in başı derttedir. Çünkü hem adada mahsur kalmış, hem de Aslı hastalanmıştır. Öte yandan Yıldız’a yeniden kendini inandırmak isteyen Evren, onu Faryalı’ya karşı doldurmaya çalışır, Aslı’nın başına gelenler Faryalı ve Yıldız arasındaki ipleri iyice gerer. Faryalı’yı suçlayan Yıldız, çocukların başına gelenleri duyunca çok üzülür. Aslı ve Ateş yakınlığı Alara’yı kıskançlık krizlerine sokarken Kelebek’in Su’ya karşı tavırları, Cenk’i çileden çıkartır. Başka bir kıskançlık krizi yaşayan isim ise Gözde’dir. Gözde, Evren’in planını bozmak için elinden geleni yapacak ve başarılı olacaktır.



BODRUM MASALI’NDA SON YAŞANANLAR

Bodrum Masalı’nın geçtiğimiz haftaki bölümünde Ateş, Cahit’in şantaj için kullandığı belge ve fotoğrafların bulunduğu hard diski almak için tehlikeli bir oyuna girişti. Ateş yüzünden Alara ile de gerilen Cahit, her şeyin sorumlusu olarak gördüğü Alara’yı da evden kovdu. Yıldız ile arasını düzeltmeye çalışan Evren ise her yolu denemeye kararlıydı. Faryalı ise tüm samimiyetiyle Yıldız’a yardımcı olmaya çalışıyordu. Evren’e kızgın olan Gözde ise Yıldız’a gerçekleri söylemekle söylememek arasında kaldı. Bodrum Masalı’nın son bölüm finaline doğru Ateş ve Aslı duygusal bir gece geçirmeye karar verdi ama o romantizm fazla sürmedi.