Kanal D'de yayınlanan Bodrum Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı. Bodrum Masalı 16 Ekim akşamı yayınlanacak son bölümde nefes kesen sahneler yer alacak. Bodrum Masalı son bölümde Cahit Yıldız Oteli yıktıracak mı?  Dilara Ateş'ten ayrılacak mı?

Yapımcılığını TMC yapım'ın üstlendiği Bodrum Masalı dizisinin başrollerinde Şevval Sam, Timuçin Esen, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Hilmicem İntepe yer alıyor. Bodrum Masalı 8. bölüm ile ekrana geldi. Yayınlanan Bodrum Masalı 8. yeni bölümde Faryalı ve Ateş arasında yaşanan konuşmada neler yaşandı? Evren ve Yıldız boşanacak mı? 

BODRUM MASALI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ateş yıllar önceki Yıldız ile Faryalı ilişkisini öğrendikten sonra çok sinirlenir, babasıyla arasını düzeltmeye, onun eve dönmesi için çalışmaya karar verir. Evren ile Gözde’nin sevgili olduğunu gören Aslı ise, bunu Ateş’e anlatıp anlatmama konusunda tereddüttedir. Gönenç, Gözde’nin gizli sevgilisinin kim olduğunu araştırmaya başlar.

Tedavi için Bodrum’a gelen İpek ve Kelebek’in daha ilk andan çok iyi anlaşması Su’nun dikkatini çeker. Cenk’in ise Su’ya kendini affettirmek için çok büyük bir teklifi vardır. Aslı ve Yiğit yemeğe çıkarlar. Alara, Uzay’ın kendisi için hazırladığı büyük partiye katılmaktan son anda vazgeçip Ateş’le kalınca Uzay’ın intikamı büyük olur. Ateş bunun üzerine Alara ile ilişkisini tehlikeye atmayı bile göze alır. 

BODRUM MASALI 9. BÖLÜM FRAGMANI