Böyle pişti görülmedi! Dört ünlü aynı karede! Murat Boz - Aslı Enver çifti önceki gün bir kafede yemek yerken, mekana eski eşi Birkan Sokullu ve sevgilisi Berrak Tüzünataç’ın gelmesiyle zor anlar yaşadı. Sokullu - Tüzünataç çifti mekanı derhal terketti.

Murat Boz - Aslı Enver çifti, önceki gün Bebek'te bir kafede yemek yerken Birkan Sokullu ve sevgilisi Berrak Tüzünataç’la pişti oldular. Boz ve Enver yemeklerini söyledikleri sırada mekana Tüzanataç’la el ele giren Sokullu, eski eşi Enver’i görünce apar topar kafeden ayrılmak zorunda kaldı. Sokullu’yu fark edince morali bozulan Enver ise yemeğini bitirmeden Boz’la mekandan çıktı. Sevgililer, fotoğraflarını çeken gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak otomobillerine bindi.
Aslı Enver ve eşi Birkan Sokullu, 2012 yılında nikah masasına oturmuş, üç yıl sonra sürpriz bir şekilde boşanmıştı. Bu yıl Aslı enver Murat Boz ile ilişki yaşamaya başlarken, eski eşi Birkan Sokullu ise aradığı aşkı Berrak Tüzünataç'ta buldu. Birkan Sokullu ismini ilk kez Melekler Korusun dizisi ile duyurmuştu. Aslı Enver'in parlaması ise Kavak Yelleri ile olmuştu.