Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi, oyuncuları ve konusu ile ilk bölümünde ilgi çekmeyi başardı. Baş rollerinde Kerem Bursin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun'un rol aldığı dizide, okyanusun ortasından karanın dip köşelerine kadar süren hikaye ele alınıyor. İlk bölümde alınan reaksiyonu gözlemleyen yapımcı ve yayıncı kuruluş, dizinin tekrar bölümlerini ertesi günlere de yaydı. İşte, özellikle oyuncuların hayranları tarafından merak edilen Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin detayları

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK İLK BÖLÜM İÇİN TIKLA 

Bu Şehir Arkandan gelecek dizisi yayınlanan ilk bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Başrollerini Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun'un paylaştığı "Bu Şehir Arkandan Gelecek" yeni yılın ilk haftasında izleyiciyle buluştu. Ekranlara "Bu Şehir Arkandan Gelecek" ile geri dönen Kerem Bürsin'in dizide canlandırdığı Ali Smith karakteri çok konuşulacağa benziyor. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde ise heyecan seviyesi oldukça yüksekti. İlk bölümde Ali yıllardır özellikle İstanbul'a uğrayan gemilerde çalışmak istememiştir. Yaşadığı büyük travmadan sonra, şehre adeta küsmüştür. İlk bölümün ardından 2. bölüm fragmanı merak edildi.  Bu Şehir Arkandan Gelecek 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bu Şehir Arkandan Gelecek 2. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Başrollerini Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun'un paylaştığı "Bu Şehir Arkandan Gelecek" yeni yılın ilk haftasında izleyiciyle buluşuyor.

Televizyon izleyicilerinin merakla beklediği ilk bölüm 4 Ocak Çarşamba akşamı atv'de başlıyor. Ekranlara "Bu Şehir Arkandan Gelecek" ile geri dönen Kerem Bürsin'in dizide canlandırdığı Ali Smith karakteri çok konuşulacak. İstanbul'u terk etmek zorunda kaldığı çocukluk günlerinin ardından hayatı yük gemilerinde geçen, kendini çok iyi yetiştirmiş, beş dil bilen ve boksa meraklı bir karakter olan Ali Smith'in buruk hayat hikayesi ekran başındaki izleyenleri derinden etkileyecek. Dizinin ilk bölümünde Şili'den hareket eden yük gemisi Ali'yi yıllar sonra İstanbul'a geri getirecek. Ali, uzak durduğu bu şehre ayak bastığı ilk gün hayatının aşkı Derin (Leyla Lidya Tuğutlu) ve geçmişinin sırlarıyla tanışacak. Dizide dans tutkusuyla yanıp tutuşan, varlıklı bir ailenin kızı olan Derin karakterine Leyla Lidya Tuğutlu hayat veriyor. Yayınlanan tanıtımda dans performansıyla büyük merak uyandıran Leyla Lydia Tuğutlu rolü için iki aya yakın süredir dans dersleri alıyor. Dizinin en önemli karakterlerinden biri olan eski boks şampiyonu Şahin Vargı karakterini ise başarılı oyuncu Gürkan Uygun canlandırıyor. 4 Ocak'ta Atv ekranlarından ilk bölümüyle yayına başlayacak dizinin oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Bu Şehir Arkandan Gelecek'te ayrıca Osman Alkaş, Defne Kayalar, Nilperi Şahinkaya, Ali Yörenç, Burak Tamdoğan, Seda Akman, Berrak Kuş, Bengü Ergin Balta, Hakan Çimenser, Serkan Börekyemez, Hazal Benli, Cemre Öktem, Emir Özyakışır, Selim Türkoğlu, Barış Akkoyun rol alıyor. Senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'nın üstlendiği "Bu Şehir Arkandan Gelecek" ilk bölümüyle 4 Ocak Çarşamba günü saat 20:00'da ATV'de ekrana gelecek.

DİZİNİN GENEL KONUSU 

Henüz beş yaşındayken annesinin ölümüne şahit olan Ali'yi, yük gemilerinde aşçılık yapan Rauf sahiplenir ve büyütür. Birlikte gemilerde çalışarak, yirmi dört yılı geride bırakırlar, Rauf, Ali'ye hem annelik hem de babalık yapar, yaşadığı travmayı unutturmak için hayatını ona adar.

Ali, "anne" dediği Rauf'un da desteğiyle, gemicilik eğitimi alır, kimsesiz büyümüş bir çocuk olduğunu, Rauf'un şefkatiyle unutur, yirmi sekiz yaşına geldiğinde, beş dil konuşabilen, yakışıklı, olgun, sosyal bir gemi adamıdır.

Armatör Tekin Mirkelamoğlu'nun kızı Derin ise, Hayatıyla ilgili çok önemli kararların eşiğindedir. Nişanlısı Yiğit'le mutlu sona yaklaştıkça, nedense mutsuzluğu artmaktadır.. Ali'nin içinde bulunduğu gemi limana yanaşırken, Derin de O sabaha yatağından bambaşka bir hayal için kalkar, ama O gün, hayatının değişeceğinin farkında değildir...

Ali yıllardır özellikle İstanbul'a uğrayan gemilerde çalışmak İstememiştir. Yaşadığı büyük travmadan sonra, Şehre küstür, yıllar sonra "Rauf anne"si İstanbul özlemiyle yanıp tutuştuğu için onunla gelmeyi kabul eder, ama tek bir şartı vardır, limana inmeyecektir.

Halbuki Rauf İstanbul'a özellikle Ali için gelmiştir bu şehre.... Kendi hastalığının ilerlediğinin farkındadır. Ölmeden Ali'nin geçmişindeki sırları açığa çıkarmaya, Ali'yi emin ellere emanet etmeye kararlıdır.. Bu sebeple eski boks şampiyonu Şahin Vargı'yı bulur.

Limana ayak bastıklarında olaylar hiç de Rauf'un düşündüğü gibi gelişmez. Ali, gemiden iner inmez, kim olduğunu bilmediği bir kızın hikayesinin kahramanı olur..