ATV'nin yeni dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek 25 Ocak Çarşamba fragmanı yayınlandı. İzleyiciden tam not alan Bu Şehir Arkandan Gelecek 4. bölüm fragmanında Ali ve Derin zor anlar yaşayacak. Senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'nın üstlendiği Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölüm fragmanı heyecanı doruğa çıkardı. Bu Şehir Arkandan Gelecek son bölüm fragmanı haberimizde.

Başrollerini Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun paylaşlaştığı Bu Şehir Arkandan Gelecek 3. bölümü ile izleyiciden tam not aldı. Senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'nın üstlendiği Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde sır perdesi aralandı. Son bölümden hemen sonra yayınlanan Bu Şehir Arkandan Gelecek 4. bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı.

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK'TE NELER OLUYOR?

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde bu hafta hiç beklemediği bir anda babasını karşısında gören Derin şaşkına döner fakat Ali'nin de desteğiyle onunla evine döner. İkisi de bu gidişin esarete giden bir yol olduğundan habersizdir. Şahin'le karşı karşıya gelmek Tekin'in unutmaya çalıştığı anılarının tekrar yüzeye çıkmasına neden olur. Onun geçmişle olan hesaplaşması, Ali'nin sırlarına da ışık tutar.

Derin'i bir kez daha kaybetmemeye kararlı olan Ali, onu ev hapsinden kurtarmak için Aslı'yla iş birliği yaparken Yiğit'in ona karşı kurduğu tuzağı gözden kaçırır. Tekin, Şahin ve Ali'nin kızından uzak durması için elinden geleni yapar ve Rauf Anne'nin en çok ihtiyaç duyduğu anda Ali'nin elini kolunu bağlar. Ali'yle Derin ayrı ayrı hayata tutunmaya çabalarken çözüm hiç beklemedikleri bir yerden gelecektir.

.