Bu Şehir Arkandan Gelecek ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Ay Yapım’ın başrollerinde Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun’un yer aldığı yeni projesi Bu Şehir Arkandan Gelecek 4 Ocak Çarşamba fragmanı izleyicileri ekrana kilitledi. Ece Yörenç, senaryosunu yazdığı dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek 1. bölüm fragmanı yayınladı.

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin yeni fragmanı senarist Ece Yörenç tarafından yayınlandı. Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi 4 Ocak Perşembe günü atv ekranlarında olacak. Başrollerinde Kerem Bursin ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun yer aldığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin tanıtım fragmanı izleyicilere sunuldu. Senaryosunu Ece Yöreç’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Çağrı Lostuvalı’nın oturduğu Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi 4 yaşındayken annesi gözünün önünde öldürülen ve bundan sonra hayatı yük gemilerinde geçen Ali’nin İstanbul’a mecburi gelişi sonrasında hem geçmişini hem de aşkı bulmasını anlatacak.

Dizinin başrol oyuncuları Kerem Bürsin ve Leyla Lydia Tuğutlu şöyle konuştu:

HAYAL ETTİKLERİ YERE ULAŞTILAR MI?

Kerem Bursin: "10 yıl önce hayalim oyunculuk yaparak hayatımı sürdürmekti. Tabii 10 yıl önce kurduğum ve hala gerçekleşmemiş hayallarim de var ama şu an onlara daha da yakın olduğumu düşünüyorum. Hayal kurmnaın güzel tarafı da bu zaten; sürekli seninle gelişen hayallerin olması kendi gelişiminde çok önemli bir etken."

Leyla Lydia Tuğutlu: "Bundan 10 yıl önce aklımda yapmak istediğim o kadar çok şey vardı ki... Ama şimdi geldiğim nokta o zaman aklımın ucundan bile geçmezdi diyebilirim."

Tuğutlu 2016'yı 'hüzün' olarak tanımlarken, Bursin ise 'gelişim' kelimesiyle özetledi.