ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bu Şehir Arkandan Gelecek 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Dün gece yayınlanan son bölümün ardından ekrana gelen Bu Şehir Arkandan Gelecek 15 Şubat Çarşamba fragmanı yangın sahneleriyle şok etti. Bu Şehir Arkandan Gelecek 6. son bölüm özeti ve Bu Şehir Arkandan Gelecek 7. yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı’nın oturduğu, senaryosunu Ece Yörenç’in kaleme aldığı; başrollerini ise Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu, Gürkan Uygun, Osman Alkaş, Nilperi Şahinkaya, Defne Kayalar ve Burak Tamdoğan gibi isimlerin paylaştığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi 6. bölümü ile Atv'de ekrana geldi.

Bu Şehir Arkandan Gelecek’in dün akşam yayınlanan bölümüne; Şahin, Ali ve Rauf’un alevler arasında kaldığı korku dolu sahne damga vurdu.

Derin’in annesi Belgin’in gizli planı, bölümün final sahnesinde ortaya çıktı. Derin’in eve dönmesiyle sular durulmuş gibi gözükse de Belgin, kızının, Ali’den sonsuza kadar uzaklaşması için gözünü kararttı. Ali’ye yakınlaşması ve Derin’i takip etmesi için Bora’yı tutan Belgin, beklenmeyen bir hamle yaptı. Bora, Şahin ve Rauf uyurken evi ateşe verdi. Bu sırada Aslı’nın evinde olan Ali, dışarıdan gelen gürültüyle soluğu Şahin’in evinde aldı ve babasını alevlerin arasından kurtardı.

Ah Oğlum!

Şahin’in babası olduğunu öğrenmesiyle birlikte tüm dünyası başına yıkılan Ali, evi terk etti. “Gerçekleri bilmeseydi ve bana abi demeye devam etseydi” sözleriyle çaresizliğini dile getiren Şahin’in, Ali’yle tanıştığı günleri hatırladığı sahne, izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

Bölümde kendinden beklenmeyen bir mutluluk portresi çizen Derin, Yiğit’le çıktığı akşam yemeğinde mikrofonu eline alıp ‘Çaresizim Çaresiz’ şarkısını söyledi. Derin’i canlandıran Leyla Lydia Tuğutlu’nun etkileyici performansı, sosyal medyada da ses getirdi.

Ali’nin babasından son isteği!

Artık bu şehirde kalmasının bir anlamı olmadığını düşünen Ali, babasından onu annesinin mezarına götürmesini istedi. Oğlunu kaybetmemek için tüm gerçekleri anlatacağını söyleyen Şahin ile Ali’nin konuşması, elinde çiçeklerle mezarlıkta beliren Tekin’i görmeleriyle bölündü.

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümünde Şahin, Tekin ve Ali karşılaşmasında, Ali annesi ile ilgili acı gerçekleri öğrenecek mi?, Şahin, Ali’ye tüm gerçekleri anlatabilecek mi?, Ali, Derin’i affedebilecek mi? gibi sorular yanıt bulacak.

DERİN’DEN AŞK İTİRAFI!

Şahin'in hapishaneye düşmemesi için baba evine geri dönen Derin yeni bölümde Ali'ye duyduğu özlemle gözyaşlarına boğulacak. Babası Tekin'in her istediğini yerine getiren hatta Yiğit'le akşam yemeğine bile çıkan Derin'in yaşadığı üzüntüye annesi Belgin ortak olacak. Yeni bölümde Ali ve Derin'in birbirlerinden ayrı ayrı yaşayacağı duygusal yıkımlar ekran başındaki izleyenleri de etkileyecek.

ŞAHİN, ALEVLER ARASINDA!

Bölümde Şahin ve Rauf'un evde olduğu akşam çıkacak büyük yangın yürekleri ağza getirecek. Şahin'in alevler arasında savaş vereceği bölümde, çıkan yangının nedeni merak konusu olacak. ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümünde Ali, Şahin’i affedebilecek mi?, Ali ve Derin yeniden bir araya gelecek mi?, , Şahin’in evini ateşe veren kim?, gibi sorular cevap bulacak.

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK 6. BÖLÜM ÖZETİ

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde bu hafta Şahin'in, babası olduğunu öğrenen Ali büyük bir şok yaşar. Rauf Anne ve Şahin başta olmak üzere herkesin ona yalan söylediği gerçeği Ali'yi sarsmıştır. Derin'in de yüzüstü bırakıp gitmesinden sonra Ali'nin Aslı dışında kimseye güveni kalmamıştır. 

Öğrendiklerinin yükü altında ezilen Ali kafasını dağıtmak üzere gittiği barda Bora ile tanışır. Bora da tıpkı onun gibi, hayatta yalnızdır. Derin, babasının şantajı yüzünden evine dönmüştür ancak ailesini korkutacak boyutta neşelidir. Yiğit'le akşam yemeğine çıkmak dahil, görünürde kendisinden beklenen her şeyi yapar, ama her fırsatta kendince meydan okur. Ali'nin acısına tanık olan Aslı ise ona duyduğu aşkla arkadaşlığı arasında kalır. Ali ile Derin'i barıştırma çabaları sonuç vermez. İstanbul'daki son gecesinde, Ali'yi hedef alan saldırı, Şahin ve Rauf'un da hayatını tehlikeye atar.

UNUTULMAZ BABA-OĞUL FİLMLERİ

"BABAM VE OĞLUM"
Çağan Irmak’ın yönettiği, Çetin Tekindor, Hümeyra, Fikret Kuşkan ve Yetkin Dikinciler gibi yıldız isimlerin rol aldığı ‘Babam ve Oğlum’, Türk Sineması’nın unutulmaz klasiklerinden birine dönüştü. Yıllar sonra bir araya gelen baba-oğul arasındaki ilişkinin üç kuşak üzerinden anlatıldığı filmde, Hüseyin Efendi (Çetin Tekindor) karakterinin, «Açaydım kollarımı, gitme diyeydim» sahnesi de Türk Sinema tarihinin efsane anları arasındaki yerini aldı.

"UMUDUNU KAYBETME"
2007 yapımı ‘Umudunu Kaybetme’ (The Pursuit of Happiness) filminde Will Smith ile gerçek hayattaki oğlu Jaden Smith, baba-oğlu canlandırıyorlar. Eşi tarafından terk edilen ve oğluyla yapayalnız kalan Chris Gardner olarak izlediğimiz Will Smith’in performansıyla unutulmazlar arasına giren ‘Umudunu Kaybetme’, sevginin her şeyi çözebileceğini vurguluyor.

KRAMER KRAMER’E KARŞI"
Başrollerini Dustin Hoffman ve Meryl Streep’in paylaştığı, 5 dalda Oscar ödüllü klasik ‘Kramer Kramer’e Karşı’da, oğlunu büyütmek için kendi hayatını bir kenara bırakan bir babanın, eşinin açtığı velayet davası karşısındaki ebeveynlik mücadelesi anlatılıyor.

"HAYAT GÜZELDİR"
Üç dalda Oscar ödüllü 1999 yapımı filmde, başrol oyuncusu ve aynı zamanda yönetmeni olan Roberto Benigni, “La vita bella” diyor; yani «Hayat güzeldir!». II. Dünya Savaşı yıllarında Yahudi oldukları için toplama kampına götürülen Guido, oğluna esir kampının ve savaşın bir oyun olduğunu söyler. Film, her zaman bir umut ışığı olduğuna dikkat çekiyor.

"AZAP YOLU"
Tom Hanks’in unutulmaz performansıyla sinema tarihinin ölümsüzleri arasına adını yazdıran ‘Azap Yolu’nda (Road to Perdition), intikam hikâyesi üzerinden bir babanın, oğlu için yapamayacağı şey olmadığı gösteriliyor. Altı dalda Oscar’a aday gösterilen 2002 yapımı film, ‘En İyi Sinematografi’ dalında ödüle lâyık görüldü.

"BÜYÜK BALIK"
Tim Burton imzalı ‘Büyük Balık’ (Big Fish) filminde, William Bloom’un, kanser nedeniyle ölüm döşeğinde olan babasının son anlarında yanında olmak için aile evine geri döner. Gençliğinde fantastik olaylar yaşamış babası, tüm anılarını William’a anlatır. Ewan McGregor’un başrolde olduğu film, izleyiciyi fantastik bir yolculuğa çıkarıyor.