Bu tarz benimin en çok konuşulan isimlerinden Nur Bozar kimdir? Nur bozar hakkında detaylı bilgi haberimizde. Nur bozar kaş yaşında, nur bozar hayatı, nur bozar evli mi, nur bozar nereli, nur bozar kaç yeşında, bu tarz benim, bu tarz benim eleme gecesi, bu tarz benimde acaba bu hafta kim elenir.

NUR BOZAR KİMDİR

1990 doğumlu, 24 yaşında. Üniversite öğrencisi ve ayrıca mankenlik / oyunculuk yapıyor. 2009'da Best Model yarışmasına katıldı, dereceye giremedi.2012 Miss Model Of Turkey yarışmasında 'Basın Güzeli' ödülünü kazandı.2014 yılında Bu Tarz Benim yarışmasına katıldı.Instagram'da @nurbozar hesabını kullanıyor ve Facebook sayfası ise facebook.com/nurbozar adresinde.Instagram'da birkaç hafta öncesine kadar 70 bin takipçisi bulunan Nur Bozar'ın şu anda 250 binden fazla takipçisi var.Nur Bozar, yarışmada yaşadığı polemiklerle ve Türkan Şoray'a benzetilmesiyle dikkat çekti

Show tv'nin izleyenleri ekrana kilitleyen yarışması 'Bu Tarz Benim'in en dikkat çeken isimlerin biri olan Nur Bozar'ın sevgilisiyle beraber çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

YAZA DÜĞÜN VAR

Bozar, 'Bu Tarz Benim'in Çarşamba günü yayınlanan bölümünde, ailelerin tanıştığını ama henüz söz kesilmediğini ama yazın evlenmeyi planladıklarını söylemişti. Bozar, geçen günlerde de eski fotoğraflarıyla gündeme gelmişti.