Show TV'nin çok izlenen programı Bu Tarz Benimde kavgaların sonu gelmiyor. Bu akşam yayınlanan programda Ayşenur Doğan ile programa bu hafta yeniden dahil olan Ayşenur Balcı arasında çok çirkin tartışmalar yaşandı.

Bu Tarz Benim yarışmasına geri dönen Ayşenur Balcı çifkef bir kavganın zeminini hazırladı. Ayşegül'ün kıyafetini eleştirmesi istendiğinde kıyamet koptu. 

Bir anda ikili arasındaki husumet hakaretlerin havada uçuştuğu mahalle kavgasına döndü. 

İvana Sert'i bile çileden çıkaran kavga Ayşenur Balcı'nın "çeneden başka bir şey değilsin" demesiyle patladı. Ayşegül öfkeden deliye dönünce Öykü Sertel araya girmek zorunda kaldı. Bundan da cesaret bulan Ayşenur Balcı, "Kadın olmak bu değildir" diyerek saldırılarını kişiselleştirdi. 

Sonunda Öykü Sertel ikisine de müdahale etti. Jüri üyeleri ise mahalle ağızlı kavgayı şaşkına dönmüş bir şekilde izledi. 

İvana Sert kızlar arasındaki bu kavga için yaptığı yorumla okkalı bir ayar çekti. "Bir kadın asla böyle tarz olamaz" diyen İvana Sert şunları söyledi;

-Kızlar bu kadar kavga bu kadar ağır konuşma, bu kadar aşağılama yakışmıyor. Tarz herşey, konuşma bakış. Yani bu kavga burda olmamalı burda moda olmalı. Bir hanım, bir kadın böyle hiçbir zaman tarz olamaz. En güzel elbiseyle top olabilirsin ama böyle konuşarak hiç tarz olmuyorsunuz. Bu şekilde kavga eden hiç kimse tarz olamaz'.  

Kemal Doğulu ise 'çığırınızdan çıkıyorsunuz' diyerek tartışmanın da bir adabı olduğunu hatırlattı. Kemal Doğulu 'Artık yeter' dedi.  

AYŞENUR BALCI, GİZEM İLE DE KAVGA ETTİ

Ayşenur Balcı'nın dönüşü Bu Tarz Benim'deki kavgaları kişiselleştirdi. Balcı'nın dönüşüne tepki koyan Gizem de inanılmaz bir kavgaya girdi. 

Olay yine Ayşenur Balcı'nın kıyafetten çok intikam kokulu eleştirileri sebebiyle patladı. Ayşenur'a destek ise yarışmacının diğer sivri ismi Özlem'den geldi. İkili birbirlerine yönelik arka çıkan yorumlarıyla bir ittifak kurdukları ortaya koydular.