Dünyaca ünlü İspanyol şarkıcı Buika, "Vıvır Sın Miedo" isimli albümünün dünya turnesi kapsamında Bodrum’da konser verdi. Buika’nın konserine ünlü isimler akın etti.
Dünyaca ünlü İspanyol şarkıcı Buika, "Vıvır Sın Miedo" isimli albümünün dünya turnesi kapsamında Bodrum Antik Tiyatro’da konser verdi. Konser; Demir Demirkan ve eşi Seda İnce, Alp Kırşan, Zeynep Kırşan çifti, gazeteci İsmail Küçükkaya ile eşi Eda Demirci, Metin Uca ve ünlü şarkıcı Ege izleyenler arasında yer aldı.
Durum karışık olduğu için bekliyoruz
Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı Demir Demirkan Buika’yı dinlemeye geldiklerini söyleyerek “Buika’nın şarkılarını çok seviyorum. Daha önce hiç konserine gitmedim. İyi bir konser olacağını düşünüyorum. Yazları Bodrum’da yaşıyoruz. Tatilimiz güzel geçiyor. Bodrum’un yazını seviyorum. Kışları Bodrum sesiz ve sakin oluyor, bana göre değil. Şu anda bir projem yok bekliyoruz. Tüm müzik piyasası bekliyor. Ne yapacağımızı bilmiyoruz şu an.
Kırşan “6 yıldır kış görmedim”
Buika’yı izlemeye gelen oyuncu Alp Kırşan ise tüm işlerinin Bodrum’da olduğunu söyleyerek “İstanbul ve İzmir2e gitmiyoruz çoğunlukla Bodrum’da yaşıyoruz. Son 6 yıldır hiç kış görmedim. Buralar çok sıcak ama oralarda sıcak. Buraların sıcağı daha tatlı tabi oraların sıcağı bunaltıcı. Baba olmadan 6 sene önce ben Bodrum’da yaşamaya karar verdi. Efe Can 8 aylık ondan çok çok önce Bodrum’da yaşıyorduk. İnşallah çocuğumda burada büyür. 3 tarafı denizlerle kaplı bir şehirde yaşar”dedi.
Çiçeği burnunda çift konserde
Konseri dinlemeye gelenler arasında çiçeği burnunda çift gazeteci İsmail Küçükkaya, Eda Demirci ele ele konsere geldi. Geçtiğimiz ay dünya evine giren ünlü gazeteci Küçükkaya’nın balayına devam ettiği öğrenildi.
Aşkın tutkulu sesi Buika muhteşem konser
Antik tiyatroda konser veren Buika’yı dinlemeye yaklaşık 3 bin kişi keldi. Aşkın tutkulu sesi olarak bilinen Buika söylediği İspanyol şarkılarla hayranlarına müzik ziyafeti verdi. Dünyaca ünlü şarkılarını seslendiren ünlü sanatçı duygusal şarkılarıyla kendinden geçti. Bazı şarkılarında duygusal anlar yaşayan Buika hayranlarına unutulmaz bir geçe yaşattı. Birçok şarkısı filmlerde ve televizyon dizilerinde de kullanılan Buika, ikinci albümü "Mi Nina Lola" ile "İspanyol Müzik Ödülleri"nde "En İyi Prodüksiyon" ve "En İyi İspanyolca Albüm" dallarında, "El Ultimo Trago" albümü ile de "Latin Grammy Ödülleri"nde "En İyi Tropikal Albüm" dalında ödüle layık görülmüştü. Yeni albümünden şarkılarda seslendiren dünyaca ünlü sanatçı birçok kez ayakta alkışlanarak Bodrum’dan tam not almış oldu.