Bülent Emrah Parlak'ın kızı Lisa doğdu! Bülent Emrah Parlak baba oldu! Bülent Emrah Parlak kimdir?

Geçtiğimiz yaz aylarında Burcu Gönder ile dünya evine giren Bülent Emrah Parlak, önceki gece baba oldu. 

Kızı Lisa’yı kucağına alan Parlak’ı bu özel gününde yakın dostları da yalnız bırakmadı. Alican Yücesoy ve sevgilisi Melis Birkan, Şahin Irmak, Asena Tuğal, İlker Aksum, Barış Arduç, Büşra Pekin gibi oyuncu arkadaşları Bülent Emrah Parlak’ı yalnız bırakmadı.

Parlak; “Gerçekten çok mutluyum arkadaşlar. Tarifi imkansız bir mutluluk. Eşim Burcu’da kızımız Lisa’da çok şükür çok sağlıklı. Beni bu mutlu günümde yalnız bırakmayan sizlere ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum”  şeklinde açıklamada bulundu. Ayrıca doğum için tebriğe gelen misafirlere şerbet ve şekerlemelerin olduğu minik pembe hediye çantaları verildi.

Bülent Emrah Parlak kimdir?

Bülent Emrah Parlak, 8 Mayıs 1979 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Aslen Ankara‘lıdır. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde okumakta iken 2002 yılında yarım bırakıp Haliç Üniversitesi Konservatuvar Fakültesi Tiyatro bölümüne geçti ve oradan mezun oldu.

Necati Akpınar ile Yılmaz Erdoğan‘ın 11 Kasım 1994 tarihinde, Beşiktaş‘ta bulunan “Mıstık Sineması”nı tiyatro salonuna dönüştürmesiyle kurulmuş olan Beşiktaş Kültür Merkezi‘nin Atölye oyuncularına 2004 yılında dahil oldu. 2005-2006 yılları arasında BKM Mutfak’ta sahnelenen “Sizinkiler” adlı çocuk oyununda rol aldı.

Çok Filim Hareketler Bunlar, Neşeli Hayat, Organize İşler, Mutlu Aile Defteri gibi yüksek gişeli birçok filmlerde oynadı. Çok Güzel Hareketler Bunlar, Bir Demet Tiyatro, Kurtlar Vadisi, Hırsız Polis gibi dizilerde rol aldı. 2005 yılında “Organize işler” 2006 yılında “Mavi Gözlü Dev” adlı sinema filmlerinde ve Deliler adlı televizyon filminde rol aldı.

2014 yılında başrol oynadığı “Ankara‘nın Dikmen’i” adlı dizide Burak Kut, Hande Katipoğlu, Özlem Aydın ile birlikteydi.