Ünlü Şarkıcı Bülent Ersoy, Vefat Eden Kenan Evren'in Ardından Sahne Yasağı Getirilmesiyle İlgili Olarak Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu. Ersoy, Kenan Evren'e "Hakkımı Helal Etmiyorum" Açıklamasında Bulundu.

Show Ana Haber Bülteni'ne telefonla bağlanan ve açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, Kenan Evren'in kendisine ayağa kalkmadan sandalyede şarkı söylemesini emrettiğini açıkladı. Ayağa kalkmasının ne gibi bir sorun yaratacağını bilmediğini belirten Bülent Ersoy, " Ayağa kalkarsam ne olur ben otururken de Bülent Ersoy’um . Üzerimi kapatsanız da ben yine Bülent Ersoy’um.Bu kişi acımasız diktatör haliyle, kişiliğiyle dünyada yaşarken cehennemi yaşattı ona yüce Allahü Teala. Onun itibarı elinden alındı. Koskoca Genelkurmay Başkanı hata Cumhurbaşkanı mertebesine çıkmış o kişinin itibarı elinden alındı ve normal bir askere dönüştü. Bana eziyet etti, 8 senelik yasaklı halimden sonra iade-i itibarımı elde ettim" ifadelerini kullandı.

Kenan Evren'e hakkını asla helal etmediğini belirten Ersoy, kendisine şefaat dilemediğini açıkladı. Kenan Evren'in gelip kendisinden özür dilemesini emrettiğini belirten Bülent Ersoy, kendisinin özür dileyecek hiçbir şey yapmadığını ve tek hesabı Allah'a verebileceğini ifade etti.