Yen dizi 'Kara Sevda'da Neslihan Atagül ile başrol oynayacak olan Burak Özçivit'in dizideki aşk sahneleri hakkında yaptığı açıklama, Neslihan Atagül'ün sevgilisi Kadir Doğulu'yu epey kızdırdı. Burak Özçivit'in gerçekten tehlikeli bir durumda olduğunu belirten Doğulu Twitter hesabından şok eden paylaşımlarda bulundu. İşte Kadir Doğulu'nun yakın arkadaşı Özçivit'in açıklamalarına yorumu...

Dizideki Neslihan Atagül ile romantik aşk sahnelerinin gerçek hayatta birlikte olduğu Fahriye Evcen ile ilişkisinde sorun yaratmayacağını belirten Burak Özçivit'in bu açıklamaları Kadir Doğulu'yu çok kızdırdı.

Burak Özçivit, “Fahriye’yle birbirimize güvenimiz tam. Hem zaten Neslihan’ın sevgilisi kadir doğulu benim arkadaşım. Bizde yanlış olmaz” dedi. Ancak “Arkadaşın aşkına yanlış yapmayız” başlığıyla haber olan bu açıklama, Kadir Doğulu’nun hoşuna gitmedi.

Doğulu, Twitter sayfasına “Ne kadar da kendine aşık bir adam. Çok tehlikeli” diye yazarak, Burak Özçivit’in her kadının kendisine aşık olma potansiyeli taşıdığı fikriyle yaşadığını ima etti.