Ekranların ünlü jönü Burak Özçivit, yapımcı kimliği ile de önemli işlere imza atmaya başladı. Henüz yeni çektiği ikinci sinema filminin ardından üçüncü bir filmin hazırlıklarına da başlayan Burak Özçivit'in Yılmaz Erdoğan'ın yolunda ilerlediği yorumları yapılmaya başlandı. 10 yıl içinde 20 hikaye yazan Burak Özçivit'in 'Aşk Sana Benzer' filmi de 1.5 milyon gişe yapmıştı.

Fahriye Evcen'in rol aldığı 'Aşk Sana Benzer' filmi 1.5 milyon gişe rakamına ulaşırken Burak Özçivit'in Murat Boz ve Aslı Enver'in başrollerinde yer aldığı 'Kardeşim Benim'in çekimleri bitince yeni filmi için çalışmalara başladı.

PATRON OLMA YOLUNDA!

BRK'S Production ismiyle bir şirket kuran ve film sektörüne patron olarak giriş yapan Burak Özçivit, yönetmen, senarist, yapımcı ve oyuncu kimliğiyle başarılı işlere imza atan Yılmaz Erdoğan’ın yolunda ilerliyor. 10 senede yaklaşık 20 hikaye yazan Özçivit, üçüncü filminde ise yeni dizisindeki partneri Neslihan Atagül’ü oynatmak için teklif götürdü.
Atagül’ün, yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen "Kara Sevda" da başrollerini paylaşacağı partnerinin teklifini prensipte kabul ettiği öğrenildi. (Bugün)