Berrak Tüzünataç sabah saatlerinde de Özge Özpirinçci ve sevgilisi Burak Yamantürk’le Bitez Sarnıç Beach’te görüntülendi.

İskeleden balıklama atlayan ünlü oyuncu muhabirlere bikinili görüntülenmekten korkmadığını söyledi.

Berrak Tüzünataç kimdir?

2 Kasım 1984, Yalova'da doğan Tüzünataç, Türk sinema ve dizi oyuncusu. Liseyi Koç Özel Lisesi'nde okumuş, daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu.

Daha sonra haber sunarak ekranlara, Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler filmindeki ufak rolüyle de sinemaya adım atan Tüzünataç, Kanal D'de yayınlanan Ödünç Hayat 'ta rol aldı.

Elveda Rumeli adlı televizyon dizisinde Vahide karakterini canlandırmakta olan oyuncu dizinin 73. bölümünde, canlandırmış olduğu Vahide karakterinin öldürülmesiyle diziye veda etmişti.

Bu Kalp Seni Unutur Mu adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. Ayrıca Serdar Ortaç'ın 2004 yapımı "Canıma Minnet" adlı klibinde oynamıştı.

Tüzünataç. son olarak atv'de yaayınlanan Son dizisinde rol almıştı. Tüzünataç, başarılı oyunculuğundan yanı sıra özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Nejat İşler ile bir dargın bir barışık ilişkisi ile uzun süre gündemi meşgul eden Tüzünataç, bu ilişkiyi noktaladıktan sonra birçok isimle anıldı.

Berrak Tüzünataç