KISMETSE OLUR BURÇAK KİMDİR?

Kısmetse Olur yarışmasına yeni katılan gelin adayı Burçak ise üst düzey yönetici çıktı. Peki yeni gelin adayı kimdir? 33 yaşındaki Burçak aslen İzmirli. Kova burcu olan Burçak, özel bir şirkette genel müdür. Anne tarafından Bulgaristan göçmeni olan Burçak 4 kız kardeşin en küçüğü. İstanbul'da yaşayan Burçak daha önce evlilik ve nişanlılık yaşamamış. Bugüne kadar evlenmemesinin sebebini 'kariyerime odaklandım' diyerek açıkladı.

BURÇAK 21 KASIM'DA ELENMİŞTİ!

Kısmetse Olur’da haftanı finali heyecanı yaşandı. Cumartesi akşamı ekrana gelen “Kısmetse Olur Haftanın Finali”nde hem bayanlardan hem de erkeklerden bir yarışmacı eve veda etti.

Kısmetse Olur 21 kasım eleme gecesinde SMS oylaması sonucu Ayça ve Emre koruma altındaydı. Haliyle damat ve gelin adayları bu isimleri elenmek üzere yazamadı. Bu haftaki final bölümünde, damat adaylarından Yasin elendi. Gelin adayları arasından ise Burçak İmre elendi

Önce damatlar arasından elenen isim belirlendi. Kısmetse Olur evine son olarak giren Yasin ilk haftanın sonunda elenen isim oldu. Gelin adayları Yasin'i evlilik programından eledi.

Damat adayları ise gelin adayları elemesinde yeni isimlerden Burçak İmre'yi yolladı. Burçak İmre elendiğini öğrenince gözyaşları içinde veda etti.