Ünlü Rallici Burcu Çetinkaya'nın aracı Troia Rallisi'nde alev alarak tamamen yandı.  Hafta sonu Balkan Rallisi'nin 4. ayağı kapsamında gerçekleştirilen  Troia Rallisi'nde yarışan Burcu Çetinkaya kaç yaşında? Ünlü rallici Burcu Çetinkaya evli mi? Yarışmada ölümden dönen Burcu Çetinkaya'nın yaşı boyu kilosu kaç? Ayrıntılar haberimizde.

Bu hafta sonu Balkan Rallisi'nin 4. ayağı kapsamında Troia Rallisi gerçekleştirildi. Ralli başladıktan yaklaşık 10 km sonra ünlü kadın rallici Çetinkaya'nın aracı bir anda alev aldı.

Yangın Çanakkale'nin Bayramiç ilçesi Söğütgediği köyü yakınlarında gerçekleşirken Burcu Çetinkaya Bucak ve co-pilotu Emire Cantürk Eren araçtan hızlı bir şekilde inmeyi başladılar.

Olayın ardından IHA'ya konuşan Bucak "Bu yarışta yarışın startında çok kısa süre sonra yani 9-10 kilometre sonra arabada ufak bir sıkıntı hissedip durdum. Ama yangın çoktan başlamış. Fakat çok suratlı gittiğiniz için yangında arkada başladığı için hissedilmiyor. Dolayısıyla durduğumuz an koku geldi. Yangın söndürücüyü çalıştırdık."

"Araçlarımızın içerisinde güvenlik ekipmanları var. Dışarıdan gözüktüğü gibi değil. Mutlaka sizin aracın içerisinde çıkmanıza imkan tanıyacak bir şekilde yangın söndürücü var. Yangın söndürücüyü bastık hemen zaten. Manuel yangın söndürücüyü de çıkardık hemen ama tam onu çıkarma aşamasında zaten araçtaki alevler çok yükseldi. Depo ve benzin yandığı için itfaiye aracı müdahale edinceye kadar söndürülemedi. Dolayısıyla da böyle bir tatsız olay yaşadık. Tabi ki çok üzgünüz. Ama sevincimiz şu, ormanda olabilirdi, çok sıcaktı insanlara daha yakın yerlerde olabilirdi." dedi.

burcu çetinkaya