Sevilen Kanal TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim isimli yarışma programının jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Kemal Doğulu oturuyor. Programın sunuculuğunu ise Öykü Serter yapıyor. Birbirinden güzel kadınlar 100 bin liralık büyük ödülü kazanmak için her gün birbirinden tarz kıyafetlerle ekranları renklendiyor. Programın 12 Mart Perşembe günü yayınlanan bölümünde konuk yarışmacı olarak Büşra Eyen Siral geldi.

BÜŞRA EYEN SİRAL FOTOĞRAFLARI

İşte Büşra Eyen Siral'in boyu, yaşı, biyografisi ve tüm merak ettikleriniz. Büşra Eyen Siral kimdir? Programın yeni yarışmacısı Büşra Eyen Siral, kendini şu şekilde tanımlıyor: "29 yaşındayım. Programa İstanbul'dan katılıyorum. 9 yıldır dans ediyorum ve bu yarışmaya katılmaya karar verdim. Bulgaristanlıyım. Hobi olarak fitness yapıyorum" Kapılar açıldıktan sonra oldukça enerjik bir şekilde içeri giren güzel yarışmacı, jüri üyelerini de etkilemeyi başardı.

Bir haftadır Kemal Doğulu saçlarını kesecek diye bekleyen Büşra Eyen Siral sonunda muradını erdi. Kemal Doğulu dansçı Büşra'nın saçlarını canlı yayında stüdyoda kesti. Büşra'nın saçları yarıdan itibaren gidince daha havalı bir modele kavuştu.

işte benim stilim kim elendi son durum ne

İŞTE BENİM STİLİM'DE BU HAFTA KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim üçüncü sezon ilk eleme gecesinde yeni yarışmacılardan biri elendi. İşte Benim Stilim'in 13 yarışmacı “Sahnenin Yıldızı ” konseptiyle jürinin önüne geldi. Eleme gecesinde koruma altına alınarak taç giyen Gülşah , Sinem ve Şilan 'ın adı verilemedi. İşte Benim Stilim jürisinden en düşük oyu alan iki yarışmacı vardı.

Sima Şerafettinova ile Neda Poursaeid eşit oranda en düşük oyu aldılar. Neda Poursaeid hafta içinde daha az yıldızı olduğu için İşte Benim Stilim jürisinin önüne çıktı. Neda Poursaeid yarışmaya katıldığı için işinden olduğunu açıkladı. Neda Poursaeid bir de en düşük oyu alıp jürinin önüne eleme için çıkınca ağladı. İşte Benim Stilim yarışmacıları ise Duygu Barazi 'nin adını elenmek üzere verdi. Bunun üzerine Neda Poursaeid ve Duygu Barazi jürinin önüne çıktı.

Jüri üyeleri Büşra Eyen Siral'ın dansçı olduğunu öğrendikten sonra, İlbige'nin de dansçı olduğunu hatırlatarak "ikiniz birbirinizi yersiniz" yorumunu yaptı. 9 yıldır profesyonel olarak dans ettiğini belirten Siral, tango, salsa, bachata gibi dansları yapabildiğini belirtti. Anlaşılan o ki önümüzdeki günlerde Büşra Eyen Siral podyumda kendisinden çok söz ettirecek.

Sinem Umaş, Elçin Kayadibi Şenel, Ezgi Ünal, Serpil Gülşah Yılmaz, Cerem Güngüz, Mihriban Akgül, Duygu Barazi, Büşra Eyen Siral, Sina Şerafetinova, Tümay Tali, Didem Ezgi Akın, Şilan Makal, Neda Pourseaid.

İŞTE BENİM STİLİM YENİ YARIŞMACILARI KİMLER?

İşte Benim Stilim finalinde yeni yarışmacılar da ilk kez kameralar önüne çıktı. Yeni yarışmacılar arasında bol bol yabancı yer alıyor. Diyarbakır 'dan gelen güzel yarışmacı da öne çıkan isimlerden biri oldu. İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacıları: Elçin Kayadibi Şenel, Ezgi Ünal, Ceren Gündüz, Mihriban Akgül, Tümay Tali, Didem Ezgi Akın, Sima Şerafetoniya, Şilan Makal, Neda Poursaeid, Duygu Barazi, Sinem Umaş, Büşra Eyen Siral.