Aynı dizide rol alan Gizem Karaca ile Berk Cankat'ın birlikte oldukları iddia edliyordu. İkilinin dizideki sevişme sahneleri çok konuşulmuştu. Berk Cankat, aşk haberlerini yalanlayan Gizem Karaca'yı unutmuşa benziyor. 
Cankat önceki gün Nişantaşı'nda oyuncu Dila Danışman’la yakalandı. Flaşların patlamasıyla birbirlerinden uzaklaşan ikili sabahın ilk ışıklarına kadar kulüpte eğlendi.

Murat Yıldırım ne demek istedi?

Ünlü oyuncular Murat Yıldırım ve Tolgahan Sayışman, önceki akşam Rumelihisarı’ndaki Nezih Kebap’ta akşam yemeği yedi. Mekâna akşam saatlerinde gelen ikilinin bir hayli keyifli olduğu dikkat çekti.Yemek sonrası gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet eden ikili, mekândan birlikte çıktı. Murat Yıldırım, geçtiğimiz günlerde dizideki rol arkadaşı Meryem Uzerli ile birlikte görüntülenmesini soran muhabirlere “İkimiz aynı dizide rol alıyoruz, bizi birlikte görmeniz çok normal. Daha çok göreceksiniz”” cevabını verdi.

Meryem Uzerli ve merakla beklenen yeni dizisindeki partneri Murat Yıldırım, daha proje başlamadan ayrılmaz ikili oldu. Hem yurtiçindeki hem de yurtdışındaki davetlere birlikte katılan ikili önceki akşam Beyoğlu’nda görüntülendi.

Medya ile anlaşıp iddialı bir dizi projesiyle ekrana gelmeye hazırlanan Meryem Uzerli ile partneri Murat Yıldırım, yurtiçinde ve yurtdışında birbirlerinden ayrılmıyor. Projenin tanıtımı için Fransa ve Almanya’ya giden ikili, Türkiye’de de birlikte geziyor