Yapımcılığını dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi olan Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği ve başrollerinde Şükrü Özyıldız ile Aslı Enver'in rol aldığı 'Kış Güneşi' dizisine sürpriz bir isim daha katıldı.

Yönetmenliğini Deniz Koloş ile Serhan Şahin'in beraber üstlendiği diziye başarılı ve sevilen oyuncu Çağdaş Onur Öztürk de katıldı.

Kuzey Güney, Sakarya Fırat gibi dizilerde de rol alan yakışıklı oyuncu Çağdaş Onur Öztürk, Kış Güneşi dizisinde Türkiye'nin en ünlü moda tasarımcısı 'Bora Bilgin' karakteri ile katılıyor.



ÇAĞDAŞ ONUR ÖZTÜRK KİMDİR?

Çağdaş Onur Öztürk, 16 Ağustos 1979 tarihinde Sivas’da doğmuştur. İlk, orta ve lisede de tiyatro oyunlarında yer aldı. Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nde okurken de fakültenin tiyatro kulübünde faaliyet gösterdi. Üniversite bitince askerliğini yaptı ve dönünce kısa bir süre bir ilaç firmasında temsilcilik yaptı.

Sonra Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü’ne girerek orada okudu ve mezun oldu. Bu okulda okurken 2008 yılında “Gazi” dizisi ile televizyona adım attı.
Osman Sınav tarafından yaratılan ve 2009 yılında başlayan, başrolünde Tayanç Ayaydın’ın oynadığı “Sakarya Fırat” dizisinde oynadı.

2011 yılında başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel, Bade İşçil, Merve Boluğur’un oynadığı “Kuzey Güney” adlı dizide kötü adam Barış Hakmen karakterini oynamıştır.

Filmleri ve Dizileri :
2014 - Tut Sözünü (Sinema Filmi) 
2014 - Aşktan Kaçılmaz (TV Dizisi)
2014 - Kendime İyi Bak (TV Dizisi)
2014 - Düşler ve Umutlar (TV Dizisi)
2013 - Böyle Bitmesin (TV Dizisi)
2011-2013 - Kuzey Güney ( TV Dizisi)
2009-2012 - Sakarya Fırat (TV Dizisi)
2008 - Doğruluk Ekseni (TV Dizisi)
2008 - Gazi (TV Dizisi)

Çağdaş Onur Öztürk kimdir? Kış Güneşi'ne sürpriz bir isim katıldı