İşte Benim Stilim'de İlbilge Uzun'a benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken ve onun gibi geldiği hafta elenme korkusu yaşayan Çağla Çetinöz sapsarı saçlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Sıradışı bir tarz benimseyen ve bu sıradışılığı podyuma yansıtmaya çalışan Çağla Çetinöz bir türlü vasatın üzerine çıkamadı ve jüriden iyi bir puan alamadı.

Çağla Çetinöz instagram resimlerine baktığımızda radikal giyim tarzından örnekler taşıdığını görüyoruz. Dövmeleri ve platin rengi saçları ile dikkat çeken Çağla Çetinöz 'hippi' modasına da yakın duduğu ifade ediliyor. 

Yarışmaya İstanbul'dan katılan Çağla Çetinöz 22 yaşında. İşte Benim Stilim yarışmasına 6. haftada elenen yarışmacıların yerine Zeynep Karaca ile birlikte dahil oldu.

Çağla Çetinöz aykırı giyim tarzı ile dikkat çekse de İşte Benim Stilim yarışmasında varlık gösteremedi. Bunun sebebi de 'aykırılığın şıklığına' ve 'tarzına' sahip olamaması. Vasatı aşamayan Çağla Çetinöz'ün son üçe kalması bile büyük bir şans olur.

İşte Benim Stilim yarışmasında şu ana kadar tarzından çok diğer yarışmacılara sataşması ile gündeme gelen Çağla Çetinöz kendinden bekleneni veremedi.

İşte Benim Stilim Çağla Çetinöz