Ferzan Özpetek'in yönettiği bir reklam filmi projesi için İtalya'da bulunan oyuncu Can Yaman'ın, ünlü spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Yaklaşık bir aydır Roma'da bulunan Yaman, çekimlerden arta kalan zamanlarını Leotta ile geçiriyor.

İkilinin aynı otelde konakladıklarına dair iddialar da İtalyan basınına yansıdı.AŞK BELGELENDİ

İtalyan magazin dergisi Chi, iki hafta önce çiftin bir mekanda baş başa romantik anlar yaşarken çekilen fotoğraflarını yayınlamıştı.

Taraflardan henüz bir açıklama gelmezken ikili, önceki akşam yine paparazzilerin objektiflerine takıldı. Aynı restoranda görüntülenen çiftin bir hayli keyifli olduğunu görüldü.ÇİÇEKLER CAN'DAN!

Önceki gün de Diletta'nın odasına bir buket çiçek bırakılmıştı ve sunucu, "Bir iş gününün ardından odana geldiğinde yatağında bulduğun bir buket çiçek senin mutlu uyumanı sağlar" mesajını paylaşmıştı. 

Diletta Leotta'ya çiçekleri de Can Yaman'ın yolladığı öne sürülmüştü.İHANET Mİ?

Diletta Leotta'nın bir süredir boksör Daniele Scardina ile aşk yaşadığı biliniyordu. Ünlü spikerin, geçtiğimiz nisan ayında sevgilisinin doğum günü kutlamasına ait fotoğrafı da hala Instagram hesabında duruyor."COVID" CEZASI YEDİ

Öte yandan Can Yaman, geçtiğimiz hafta sonu Roma'da konakladığı otelin önünde izdiham yaratmıştı.

Kalabalığı gören oyuncu, otelin önüne inerek, hayranlarıyla bir araya gelmişti. 

Sevenlerine sarılan ve selfie çektiren Yaman'a, Covid-19 yönetmeliğini ihlal ettiği gerekçesiyle 400 Euro para cezası kesilmişti."KABUL EDİLEMEZ DAVRANIŞ"

Taraftarların toplanması üzerine polis kalabalığa müdahale etti. Polis Şefi Franco Gabrielli olayı, "Kabul edilemez davranış" diyerek, sert bir şekilde eleştirdi. 

Franco Gabrielli, "Bu gibi olaylar, dikkatsiz kişileri koronavirüs enfeksiyonuna maruz bırakıyor ve polisin çalışmalarını itibarsızlaştırıyor" ifadelerini kullannmıştı.

Polis şefi, bir daha böyle bir olayın yaşanmaması için Can Yaman hayranlarını uyarmıştı.