Canan Karatay kimdir? Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Canan Karatay, Volkan Demirel için bomba açıklamalarda bulundu. Volkan Demirel’in neden gol yediğini açıklayan Prof. Dr. Canan Karatay şok açıklamalarda bulundu.

Volkan Demirel’in neden gol yediğini açıklayan Prof. Dr. Canan Karatay, maçtan önce sporcuların enerji dolu olabilmek için makarna yediklerini, aralarda su içtiklerini, ancak makarnanın verdiği enerjinin saman alevi gibi bir anda söndüğünü dile getirdi. İlginç bir yorum yapan Karatay, makarna yedikten sonra birinci yarıyı çok iyi geçirdiklerini, adeta enerji patlaması yaşadıklarını ancak ikinci yarıda ayaklarının süründüğünü söyledi. Sürekli gol yediklerini, Volkan’ın arkadaşlarının iyi oynamasından dolayı dinlendiğini, ikinci yarıda kalede aslanlaştığını fakat uzatmalarda golleri yediklerini belirtti.

Futbolcuların bol bol protein ve yağ ile beslenmeleri, kelle paça çorbası içmeleri gerektiğini anlatan Karatay, "Enerjilerinin ve sağlıklarının sürdürülebilirliği için zeytinyağı, tereyağı, yumurta, paça çorbası tüketmeleri gerekiyor. D vitaminini bol bol almaları hem enerji veriyor hem de yaraların çabuk iyileşmesine yardımcı oluyor." diye konuştu.

HABERTURK.COM