Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, geçen yıl Beykoz Konakları'nda 6 milyon dolara bir lüks villa satın almış, eski eşi Asena Atalay'la burada oturmak nasip olmamıştı. Ünlü futbolcu bu evde kendi de oturmak istemedi ve kiraya verdi.
Futbolcu, 36 bin liraya kiraya verdiği evin tüm gelirini de eski eşinin hesabına yatırmaya başladı. Asena Atalay da bu paranın 18 bin lirasıyla ev kiraladı. Kalan 18 bin lirasını da her ay banka hesabına yatırıp tasarruf yapmayı tercih etti.



Asena Atalay, Nişantaşı’ndaki Ofisine Kilit Vurdu! Ünlü Tasarımcı Caner Erkin İle Boşandıktan Sonra Maddi Olarak Zorlanıyor!
Fenerbahçeli ünlü futbolcu Caner Erkin’in boşandığı eşi Asena Atalay, kendi tasarımlarını yapan ve satan bir tasarımcıydı. Evli oldukları dönemde eşinin de desteği ile Nişantaşı’nda bir dükkân da açan ve tasarımlarını burada sergileyen Asena Atalay’ın kendi işinin patronu olma hayali suya düştü!

 

Fenerbahçeli ünlü futbolcu Caner Erkin’in boşandığı eşiAsena Atalay, kendi tasarımlarını yapan ve satan bir tasarımcıydı. Evli oldukları dönemde eşinin de desteği ile Nişantaşı’nda bir dükkân da açan ve tasarımlarını burada sergileyen Asena Atalay’ın kendi işinin patronu olma hayali suya düştü!

Caner Erkin ile boşandıktan sonra maddi bir kriz içine girdiği ile ilgili basında haberler çıkan Asena Atalay, bu haberleri yalanlasa da 2 milyon Tl gibi bir zararı oluşmasının ardından Nişantaşı’nda tasarımlarını sattığı dükkânı kapatmak zorunda kalmıştır. Asena Atalay ilk olarak Hollandalı modacı ortağı ile yollarını ayırırken, Hollandalı ortağına da yüklü miktarda tazminat ödemek zorunda kalmıştır.

Hollandalı ortağı ile yollarını ayıran Asena Atalay, Nişantaşı’ndaki tasarım ekibini de dağıtarak, dükkânına kilit vurdu.  2 milyon TL zarar ettikten sonra, ekibini de dağıtan Asena Atalay’ın bundan sonraki süreçte ne yapacağı ise merak konusu oldu.

 

Caner Erkin’in Eski Eşi Asena Atalay’dan Samimi Açıklamalar
Magazin dünyasının sansasyonel isimlerinden biri olan ve Fenerbahçe’nin ünlü futbolcularından Caner Erkin ile olan evliliğini yakın zamanda bitiren Asena Atalay, geçtiğimiz gün ‘Renkli Sayfalar’ isimli bir televizyon programına konuk oldu. Asena Atalay, programda hem özel hayatı ile ilgili olan sorulara hem de boşanma sürecinde yaşadıklarına oldukça samimi yanıtlar verdi.

Asena Atalay, basında çıkan maddi konulu haberlerden rahatsızlık duyduğunu ifade etti. Caner Erkin ile ayrılırken para-pul meselesini konuşmadıklarını dile getiren ünlü tasarımcı, var olan bütün paralarının oğulları Çınar’ın olduğunu da belirtti. Ayrıca kendisinin varlıklı bir aileden geldiğini de ifade eden ünlü isim, maddi sıkıntı çekmediğini sözlerine ekledi.

Asena Atalay, Erkin soyadını kullanmama konusunda ise, Caner Erkin’in ‘Soyadımı kullanma’ şeklinde bir söylemi olmadığını belirtmiştir. Ayrıca kendi soyadını da çok beğendiğini dile getiren Asena Atalay, Caner Erkin ile hala çok iyi arkadaş olduklarını da ifade etmiştir.

Caner Erkin’in eski eşi Asena Atalay kimdir?
Asena Atalay (Eski soyadı ile Asena Erkin), 21 Kasım 1989 tarihinde İzmir’de doğmuştur. Aslen Antalyalı olan ünlü isim turizmci varlıklı bir ailenin kızıdır. İki kardeş olan Asena Atalay’ın diğer kardeşi erkektir.

Asena Atalay, İspanya’da 2,5 yıl süren bir eğitim sürecinden sonra 2008 yılında Türkiye’ye dönmüş ve Ankara Bilkent Üniversitesinde İşletme bölümünde eğitime başlamıştır. Fakat eğitimi esnasında evlenme kararı alınca İstanbul’a yerleşti ve okulunu da dondurmak zorunda kaldı. Asena Atalay, eğitimine İstanbul’da devam ederek, Beykent Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümünde okumaya başladı.

‘Ase88’ adı ile kendi markasını da yaratan ünlü ismin arkasında ünlü futbolcu Caner Erkin desteği her zaman vardı.  Markanın açılımı şöyle: ‘Ase’ onun adının kısaltması iken 88 ise Caner Erkin’in forma numarasıdır. Ünlü moda tasarımcısının İstinye’de ‘Asena 88’ adı ile bir de mağazası bulunmakta.

Asena Atalay, 2009 yılında tanıştığı ünlü futbolcu Caner Erkin ile 7 ay flörtten sonra 2010 yılında evlendi. Çiftin Çınar isimli bir çocukları oldu. Ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda boşanma kararı aldı ve tek celsede