Real Madrid’in dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, Cansu Taşkın’a Instagram üzerinden iltifat üstüne iltifat yazıp İspanya’ya davet etti.Instagram’da paylaştığı fotoğraflarıyla Türkiye’de fenomen haline gelen Cansu Taşkın’ın ünü yurt dışına da ulaştı.
Taşkın, Rus top model Irina Shayk’la 5 yıl süren birlikteliğini bitiren futbolcu Cristiano Ronaldo’nun dikkatini çekti.27 milyon takipçisi olan Ronaldo, kendi hesabından Cansu Taşkın’a mesajlar gönderip iltifat yağdırdı.Hatta genç kadını İspanya’ya davet etti. Instagram üzerinden yaşanan flörtün nereye gideceği merak konusu oldu. Genç manken İnstagram üzerinden paylaştığı fotoğraflarla kısa sürede ününe ün kattı.

CANSU TAŞKIN KİMDİR?


on dönemde magazin sayfalarında ve instegramda sıklıkla rastlanan isim Cansu Taşkın tüm dikkatleri üzerine çekti. Cansu Taşkın kimdir, kaç yaşında, hangi dizide oynadı ve nasıl ünlü oldu? İnstagram hesabından paylaştığı resimlerle dikkatleri çeken Cansu Taşkın hayatı hakkında tüm detaylar haberimizde.CansuTaşkın İnstagram sayfasında show yapmaya devam ediyor ve dekolteli kıyafetleri ile gündeme gelmeyi başarabildi. Özellikle paylaştığı fotoğraflarla son dönemde dikkat çeken ve 'Instagram fenomeni' olarak anılmaya başlayan Cansu Taşkın'ı daha yakından tanımak için bunları bilmelisiniz.

Çok kısa zamanda oldukça fazla hayranı olan ve 21 yaşında olan Cansu Taşkın, mesleği oyunculuk ve modellik.

- Cansu Taşkın'ın vücut ölçüleri 90-58-92 ve boyu 1.84.

Verdiği röportajda  "Hem uzun boyluyum hem de kıvrımlıyım. Yüzüm de güzel. Bence hazine gibiyim. Bu yaşta sergilemeyeceğim de ne zaman göstereceğim” diyor.

- Beylikdüzü'nde oturan Taşkın, annesine ve kızkardeşine bakıyor.

- Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde oynadı, sunuculuk yaptı ve defilelere çıktı.

- Cansu Taşkın'ın Instagram sayfası @cansutaskin1 ve Twitter hesabı ise @cansutaskin

- Poposu ile şöhreti yakalayan Instagram fenomeni Jen Selter’in rakibi olarak gösteriliyor.

- İçki içmiyor, sigara kullanmıyor ve vücudunda hiç estetik yok.

- Yeni başlayacak Cennet Yolu dizisinde rol alacak.