İÇ ÇAMAŞIR YOKTU
Mehmet Ali Erbil’in yıllar sonra Star TV’de başlayan efsane programı ‘Çarkıfelek’in dün akşamki bant çekimlerinde olay çıktı. Konuklar Yıldız Tilbe ile Rober Hatemo’ydu. Saç ve makyajı tamamlanan Yıldız Tilbe, Rober Hatemo ile sohbet ederken içeri Mehmet Ali Erbil girdi. Üzerinde robdöşambr vardı. Dans etmeye başlayan Erbil’in önü açıktı. İddiaya göre; iç çamaşırı yoktu.

ÖYLE GÖRÜNCE ÇILDIRDI
Yıldız Tilbe ile Rober Hatemo şok oldu! Mehmet Ali Erbil espriler yapıp şarkılar söylerken Yıldız Tilbe çıldırdı. Erbil’e yüksek sesle “Sen ne biçim bir adamsın? Karşıma böyle çırılçıplak çıkamazsın. Ahlaksız. Çocuğum, torunum var” diye bağırdı. Kulisten söylenerek çıktı. Rober Hatemo ile birlikte programı terk etti. Mehmet Ali Erbil program ekibine “Her şey şakaydı. Bir saygısızlık yapmadım. Yıldız olayı büyüttü” dedi. Yıldız Tilbe olaydan sonra kimsenin telefonlarına çıkmadı.

İBO'YU DA AFFETMEMİŞTİ
Yıldız Tilbe, 2009’da İbrahim Tatlıses’in atv’deki şovuna katılmıştı. İbo’nun şarkısını kesmesi üzerine sinirlenmiş, ağır sözler sarf ederek yayını terk etmişti.

Suna AKYILDIZ/POSTA