Ünlü şarkıcı Çelik Erişçi bir defa daha soyundu ve çıplak fotoğraflarını paylaştı. İmaj değişikliği sosyal medyada olay olan şarkıcı Çelik Erişçi kimdir? Bir kadınla çırılçıplak fotoğraflarını paylaşan Çelik kaç yaşında, evli mi, çocuğu var mı, boyu yaşı kilosu kaç? 

Daha önce albüm kapağı için çıplak poz veren ve günlerce konuşulan Çelik, bu kez 2014 yılında yolların kapalı olması nedeniyle hastaneye götürülemediği için hayatını kaybeden 1,5 yaşındaki Muharrem Taş için soyundu.

Sosyal medya adresinden bu fotoğrafı paylaşan Çelik altına; 'Özgürlük olmadan sanat olmaz. Sanat sadece kendi kendine koyduğu kısıtlamalarla yaşar, gerisi sanatı öldürür.' mesajını yazdı.

Fotoğrafa anlam veremeyen takipçilerine ise ünlü şarkıcı şu açıklamayı yaptı;

'FOTOĞRAF NE ANLATIYOR?' DİYENLERE CEVAP...

Çelik Çıplak Fotoğrafları

Ağrı'da hastaneye gidemediği için 2 yaşında ölen ve babası tarafından çuvala koyularak ölüsü karlı köy yolundan taşınan evladın dramına dikkat çekmek için aşağıdaki linkteki makale ve tepki verdiğiniz fotoğraf yayınlandı. Bunu anlamaktan aciz ve görmemezlikten gelen ve umursamayan akla benin hiç bir sözüm olmaz eleştirisi ise hiç umurumda olmaz.... Bu amacın neyi görmezden geldiği ise benim sorunum değildir. Bu yazımı ülkemde görmekten büyük üzüntü duyduğum o fotoğrafa adıyorum. Ben onun acısını paylaşamadım, onların acılarına melhem olamadım. Onları derinden anlayamadım. Ama hiç değilse bu mektup ile onların üzüntüsünü paylaşabilmek istiyorum.