Mini konser ve imza günü etkinliği için geldiği Kahramanmaraş'ta gazetecilerin sorularını yanıtlayan genç sanatçı, hayranlarına müjde verdi. Bu yaz ATV’de yayınlanacak “Rengarenk” isimli diziyle yine ekranlarda olacağını ifade eden Belevi, dizide kendini beğenmiş bir popçu olan “Pars” karakterini canlandıracağını söyledi.

"PARS, HAVALI, KENDİNİ BEĞENMİŞ BİR KARAKTER"

Çekimleri tamamlanan ilk bölümün Haziran ayı ortalarında yayınlanacağını belirten Cem Belevi, dizide hayat vereceği karakterle ilgili ipuçları da verdi. Belevi, “Pars, fazla havalı, kendini beğenmiş, biraz da narsist bir karakter” dedi.

Ünlü isimler ile sıradan hayat yaşayan insanların aşkını anlatan dizinin kadrosunda çok önemli oyuncuların yer aldığını dile getiren Cem Belevi, güzel bir proje olacağına inandığını söyledi.

"OYUNCULUK DA TUTKUYA DÖNÜŞTÜ"

Oyunculuğun da müzik gibi kendisinde tutkuya dönüştüğünü ifade eden ünlü sanatçı, “Ben hep söylüyorum. Bana oyunculuğun kapısını açan müzik oldu. O yüzden müziği bırakamam ama oyunculuk da müzik kadar tutku haline dönüştü. Oynadığım dizilerde de bir şekilde şarkılarımı kullanıyorum. Bu benim için büyük avantaj oluyor. Bu yüzden iki farklı iş yapıyor gibi hissetmiyorum kendimi” diye konuştu.Bir sinema filminde de rol aldığını belirten Belevi, önümüzdeki dönemde vizyona girecek filmle ilgili şimdilik detay paylaşamayacağını ifade etti. 

Bu arada yeni albüm hazırlığının da devam ettiğini vurgulayan Cem Belevi, albümün, Ozan Çalık aranjörlüğünde 2017 yılında piyasaya çıkacağını kaydetti. Başarılı sanatçı, dizi çekimleri nedeniyle bu yaz konserlerinin ağırlıklı olarak İzmir ve çevresinde olacağını belirtti.