İşte Benim Stilim yeni bölümleri ile seyirciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. İşte Benim Stilim 3. Sezon yarışmacılarından Cerem Güngüz kimdir? Cerem Güngüz ile ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde…    

Ekranların fenomen yarışması İşte Benim Stilim 3. Sezon yarışmacıları gündeme bomba gibi düştü. Yeni yarışmacılar seyirci tarafından yakından takip edilirken biz de sizler için Cerem Güngüz’ü yakından inceledik. Ege Üniversitesi Konservatuvar Halk Oyunları Bölümü mezunudur. Mustafa Erdoğan tarafından yönetilen Anadolu Ateşi grubu dans gösterisinde çalışmaktadır. İzmirli olan yarışmacını amacını ise İzmir’in kızlarının her konuda yetenekli ve güzel olduklarını tüm Türkiye halkına kanıtlamak olarak belirtti.  

Küçüklüğünden itibaren moda ile yakından ilgilendiğini ifade eden Cerem Güngüz iddialı tavırları ile dikkat çekmeyi başardı. Ayrıca, sivri dilli olan yarışmacı ilk günden itibaren arkadaşlarına ağır eleştiriler yöneltmeye de başladı. Bu nedenle de jüri üyelerinden tepki aldı. Yarışmayı kazanması halinde ise oyuncu olmak için eğitim alacağını belirtti. Zira, ekran önünde olmanın da hayali olduğunu ifade ediyor.