Ünlü ve seksi Oyuncu Ceren Hindistan bir süre önce iş adamı Ümit Aslan ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ceren Hindistan - Ümit Aslan çiftinin bu birliktelikten Arya Rima adını verdikleri bir kızları dünyaya gelmişti.

Ümit Aslan'la birlikteliği sırasında, sevgilisinin isteği üzerine sosyal medya hesaplarını kapatan Hindistan, ayrılığın ardından Instagram'a hızlı bir dönüş yapmış ve göğüs dekolteli bir çok fotoğraf paylaşmıştı.

Paylaştığı fotoğraflarla olay yaratan ve sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri haline gelen Ceren Hindistan, geçtiğimiz günlerde yine karar değiştirdi ve takipçilerini çok üzecek bir karar verdi. Instagram hesabındaki tüm fotoğrafları ve paylaşımlarını silen Ceren Hindistan bununla da yetinmedi ve hemen ardından hesabını tamamen kapattı.

Ceren Hindistan neden Instagram hesabını kapattı. Bunun çocuğunu büyütmek ve medyadan uzak durmak istediği için olduğuyla ilgili olabileceği konuşulyor.

Bu arada çocuğunun babası Ümit Aslan'la Umre'ye giden Ceren Hindistan'ın Instagramdan uzaklaşma nedenleri arasında umrede kazandığı manevi hazzın da etkili olabileceği konuşuluyor.

Anlaşılan o ki güzel oyuncu Ceren Hindistan anneliğe sarılmış duurmda. Bu yüzden sosyal medyada zaman kaybemek istemiyor.