Ünlü manken Ceren Hindistan kendisi ile resmi nikah kıymayan erkek arkadaşı Ümit Aslan'a resti çekti. Eylül 2014'ten beri Vanlı iş adamı Ümit Aslan ile birliktelik yaşayan Hindistan'ın erkek arkadaşında 7.5 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Hindistan '14 Şubat Sevgililer Günü'nde kıydıkları dini nikahının ardından şöyle demişti: "Bebeğimiz doğmadan resmi nikah da yapacağız. Haziran'da evleneceğiz." Ancak beklenen düğün olmadı. Ceren Hindistan da resti çekti. Bebeğinin babası Ümit Aslan'ı, Instagram'da takipten çıkardı. Yakınlarına da "Resmi nikaha kadar asla görüşmem" dedi.


Amcasının kızı Güneş Rojbin Aslan ve İzmir'de yaşayan Özlem A. ile de din nikahlı olan Ümit Aslan, kız arkadaşı Ceren Hindistan'ı kendisine dönmesi için ikna etmeye çalışıyor. Ümit Aslan'ın 2 yaşındaki kızı Mina'nın annesi Güneş Rojbin yaşadıklarını şöyle anlatmıştı: "Eşim, Ceren'e aşık oldu. Sonra evi terk etti. Bana ve kızına bakmıyor. Resmi nikah kıyacaklarmış. Ceren Hanım bana telefon açıp 'Ümit seni değil, beni seviyor' dedi. Umarım yaşadığım bu acıyı o da tadar."

Kaynak: Posta