Geçtiğimiz günlerde uzun süredir birlikte olduğu Ümit Aslan'dan bebeği dünyaya gelen Ceren Hindistan, Instagram hesabından bomba paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Ümit Aslan ile birlikteliği konusunda yapılan yorumlara kızan Ceren Hindistan, şok eden ifadeler kullanmıştı ancak sonradan bu ifadeleri kızı için kaldıran güzel mankenin son paylaşımları da oldukça dikkat çekici oldu.

"Türkiye'nin iki seviyesiz s....ü çıkmış bizi eleştiriyor. Hangi vasıfla? Hayat bizim dedikodusu sizin, hayırdır? İmam nikahlı da olurum resmi nikahlı da... Hayat benim değil mi? Size mi vereceğim hesabını! Kabul eden benim, yaşayan benim! Sana ne! Yeni doğum yapmış bir anneye bunu yaptığınız için Allah sizin belanızı versin!" ifadelerini kullanan Ceren Hindistan daha sonrasında ise bu paylaşımı kaldırarak yerine Sabahattin Ali'nin bir sözüyle kendisine yapılan yorumlara cevap vermiş oldu.

"Anneligimin 5. gününde beni üzemeyeceksiniz. Hepinizi Allah'a havale ettim. Bir önceki yazıyı da kızım için kaldırıyorum. Minik yavrum bunları haketmiyor, annelik böyle bir şey sanırım. Kim ne derse desin duymamak, görmemek, önemsememek... " mesajını yazan Ceren Hindistan, Sabahattin Ali'nin bir sözünü de paylaştı.